Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα κάνει πιο γρήγορη τη ζωή στην κουζίνα σου - Μόνο με 1,79

Θα σε σώσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ θα κάνει πιο γρήγορη τη ζωή στην κουζίνα σου - Μόνο με 1,79

Την ζωή σου πιο γρήγορη θα κάνει αυτό το απίστευτο και οικονομικό αντικείμενο που θα βρεις και στα καταστήματα των ΙΚΕΑ σε όλη την Ελλάδα. Είναι για την κουζίνα σου και μπορείς να το κάνεις δικό σου με 1,79 €. Είναι πολύ οικονομικό, σε πολύ βολικό μέγεθος και θα το χρησιμοποιείς για όλα τα ζυμαρικά σου.

Όλες οι νοικοκυρές πρέπει να το έχουν στην κουζίνα τους, αφού είναι ο μόνος τρόπος για να σουρώνεις τα μακαρόνια σου. Και όχι μόνο, αφού μπορείς να σουρώσεις και το ρύζι ή τις χυλοπίτες ή όποιο άλλο ζυμαρικό θελήσεις να μαγειρέψεις.

Το προϊόν μπορεί να ανακυκλωθεί ή να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση ενέργειας, αν ο Δήμος σάς παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Δεν περιέχει BPA (Δισφαινόλη Α).

Ωστόσο, πριν δεις πιο σουρωτήρι είναι, δες και την πιο απίστευτη τιμή σε σετ ποτηριών για κρασί. Θα σου πέσουν τα μαλλιά.

Σουρωτήρι - 1,79 €

ΙΚΕΑ κουζίνα σουρωτήρι 1,79 ευρώ

Διαστάσεις Προϊoντος

  • Ύψος: 16 cm
  • Διάμετρος: 27 cm

Και τα σετ σκευών μαγειρικής στα ΙΚΕΑ μόνο με 50 ευρώ θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη

Στα ΙΚΕΑ θα βρεις μια μοναδική προσφορά που αφορά την κουζίνα σου. Συγκεκριμένα, στο διαδικτυακό τους κατάστημα θα βρεις σε σκευών μαγειρικής δίνοντας μόνο 50 €. Αυτή την τιμή δεν πρέπει να την χάσεις. Μάλιστα, τα σκεύη έχουν πολύ καλή ποιότητα.

Το σετ που θα βρεις, περιλαμβάνει κατσαρόλα με καπάκι 5 l, κατσαρόλα με καπάκι 3 l, κατσαρόλα με καπάκι 2 l και τηγάνι διαμέτρου 28 cm. Θα βρεις ένα ολοκληρωμένο σετ για να το κάνεις αν δεν το θέλεις η ίδια και για δώρο.

Σετ σκευών μαγειρικής, 7 τεμ - 49,99

ΙΚΕΑ σετ σκευών μαγειρικής κουζίνα

Υλικό

  • Καπάκι/ Βασικά μέρη/ Λαβή/ Πάτος/ Λαβή:
  • Ανοξείδωτο ατσάλι Δίσκος πάτου:
  • Αλουμίνιο Βασικά μέρη:
  • Ανοξείδωτο ατσάλι, Επένδυση με Teflon(R) Platinum Plus Πάτος:
  • Ανοξείδωτο ατσάλι, Αλουμίνιο

Ωστόσο, θέλεις καινούργιο τραπέζι κουζίνας; Στα ΙΚΕΑ θα δώσεις κάτω από 100 ευρώ.Θα βρείτε ένα μοναδικό τραπέζι κουζίνας του οποίου η τιμή του είναι πραγματικά σοκ. Θα ταιριάξει άψογα στο χώρο σας και θα δείξει ανανεωμένος και μοντέρνος. Δείτε εδώ το τραπέζι και αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά του.

TAGS