Αυτή η κανάτα από τα ΙΚΕΑ θα σε «σώσει» από τα πλαστικά μπουκάλια

Πρέπει όλοι να το έχουμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή η κανάτα από τα ΙΚΕΑ θα σε «σώσει» από τα πλαστικά μπουκάλια

Πρόκειται να σε σώσει από τις εξάδες πλαστικών μπουκαλιών αυτή η κανάτα που μπορείς να βρεις σε όλα τα καταστήματα των ΙΚΕΑ. Είναι πολύ οικονομική και θα την χρησιμοποιείς καθημερινά, ενώ δεν θα χρειαστεί να την πετάξεις, αφού μπορείς να την πλύνεις.

Όλοι πρέπει να έχουμε στο σπίτι μας έστω μια κανάτα για να βάζουμε νερό. Έτσι. με αυτό τον τρόπο θα σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά πλαστικά μπουκάλια, ενώ θα συνεισφέρουμε και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στα ΙΚΕΑ μπορείς να βρεις μια πολύ οικονομική κανάτα από γυαλί, η οποία κλείνει με πλαστικό φελλό. Μάλιστα, είναι και κατάλληλη για να βάλεις ζεστό γάλα, αλλά και διάφορα ποτά, αν θέλεις να την χρησιμοποιείς και την χειμερινή περίοδο.

Αν βέβαια, θέλεις να αλλάξεις όλη την κουζίνα σου, τότε αυτό το βασικό αντικείμενο που θα βρεις θα το θαυμάζουν όλοι οι καλεσμένοι σου. Επίσης, είναι πάρα πολύ οικονομικό.

Κανάτα με καπάκι διαφανές γυαλί - 8,99 €

Διαστάσεις Προϊoντος

  • Ύψος: 21 cm
  • Όγκος: 1.5 l
  • ΙΚΕΑ κανάτα κουζίνα

Ωστόσο, αυτά τα αντικείμενα από τα ΙΚΕΑ δεν πρέπει να λείπουν από την κουζίνα σου

Αυτά τα αντικείμενα από τα ΙΚΕΑ δεν πρέπει να λείπουν από την κουζίνα σου και κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ. Θα σας λύσουν τα χέρια εύκολα και γρήγορα, καθώς είναι οικονομικά και πάρα πολύ χρήσιμα.

Αυτό το αντικείμενο λοιπόν, είναι σημαντικό. Μπολ και τάπερ του οποίου η τιμή του είναι πραγματικά σοκ. Θα ταιριάξει άψογα στο χώρο σας και θα σας λύσει τα χέρια.

Εμείς καθώς ψάχναμε στο eshop τους βρήκαμε αυτά τα μπολ τα οποία είναι μοντέρνα και πολύ όμορφα χωρίς να είναι υπερβολικά, ενώ κοστίζουν μόνο € 10. Ωστόσο ένα αντικείμενο θα κάνει αγνώριστο και το σαλόνι σου. Αξίζει να το δεις

MORGONTE

πιάτο/μπολ, σετ 3 τεμ. - € 9,99 Θα το βρεις εδώ

ΙΚΕΑ μπολάκια

TAGS