ΕΥΡΗΚΑ…. κάθε κρυμμένο λεκέ!!!

Kάθε κρυμμένος λεκές, σε κάθε σπιθαμή του χαλιού σου…αποκαλύπτεται και εξουδετερώνεται, εύκολα γρήγορα και οικονομικά με τη σειρά Εύρηκα Carpet Care!

ΕΥΡΗΚΑ…. κάθε κρυμμένο λεκέ!!!

Τα χαλιά και οι μοκέτες του σπιτιού ήταν όλο το χειμώνα ο κρυφός σου σύμμαχος! Κράτησαν το σπίτι ζεστό, ομόρφυναν το χώρο, έδωσαν μια γλυκιά θαλπωρή!

Για να τα έχεις όμως έτοιμα και τον επόμενο χειμώνα, πρέπει να αποκαλύψεις και να εξουδετερώσεις όλους τους ..κρυμμένους λεκέδες που άφησαν το σημάδι τους! Πώς; Με τα προϊόντα Εύρηκα Carpet Care!

Λίγα λόγια για τα Εύρηκα Carpet Care

ΕΥΡΗΚΑ spray

Το Εύρηκα Carpet Care Σπρέι αντιμετωπίζει αποτελεσματικά κάθε λεκέ, προστατεύει τα χαλί και τα χρώματά του, ενώ χαρίζει άρωμα φρεσκάδας!

Το Εύρηκα Carpet Care Σαμπουάν κάνει τα χαλιά σαν καινούργια, με 5 απλά βήματα, γλιτώνοντάς σου χρόνο & χρήμα, αποφεύγοντας τη διαδικασία του να τα δώσεις σε κάποιο εξωτερικό συνεργείο.

ΕΥΡΗΚΑ carpet

Και μην ξεχνάς.. Οι λεκέδες κρύβονται όχι μόνο στα χαλιά αλλά και σε άλλες υφασμάτινες επιφάνειες όπως οι ταπετσαρίες ή οι καναπέδες! Τα προϊόντα Εύρηκα Carpet Care είναι κατάλληλα και για την αντιμετώπιση αυτών των κρυμμένων εχθρών. Θέλεις να τα δοκιμάσεις;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παίξεις το παιχνίδι και να πεις «Εύρηκα…κάθε κρυμμένη λέξη»!

Μπες στο www.eurekacarpetcare.gr , λύσε κάθε πίστα του κρυπτόλεξου, μαρκάροντας τη λέξη που συμπληρώνει κάθε πρόταση οριζόντια, κάθετα ή διαγώνια και πάρε μέρος στην κλήρωση, για να κερδίσεις υπέροχα δώρα από την Εύρηκα!