Έχεις φυτά μέσα στο σπίτι; Αυτό είναι το "μαγικό" κόλπο με την κανέλα για να ζήσουν περισσότερο

Σίγουρα δεν το γνώριζες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχεις φυτά μέσα στο σπίτι; Αυτό είναι το

Η κανέλα δίνει μία διαφορετική «νότα» στη γεύση του καφέ ή του φαγητού μας! Ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι μπορεί να φανεί χρήσιμη ακόμη και στα φυτά μας! Παρακάτω θα μάθεις ένα απίστευτα "μαγικό" κολπάκι για να κάνεις τον κήπο σου να ζήσει περισσότερο!

Αυτό είναι το μαγικό κολπάκι με την κανέλα για να ζήσουν περισσότερο τα φυτά σου

Μία 45χρονη από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Chrissy Rex, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να κερδίσει τον τίτλο της πιο… πρωτότυπης χρήσης κανέλας στην ιστορία. Τι ακριβώς έκανε;

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: Ρυγχόσπερμο: Το νέο φυτό που θα φέρει τύχη στο σπίτι σου

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, έριξε κανέλα σε όλες τις γλάστρες του κήπου της. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγες εβδομάδες τα φυτά να μεγαλώνουν χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ η κανέλα έδιωξε όλους τους ενοχλητικούς μύκητες που εμπόδιζαν την ανάπτυξή τους.

«Πρόκειται για έναν δολοφόνο μυκήτων! Ίσως είναι και ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσουν σίγουρα τα φυτά σου ακόμη και σε κλειστό χώρο» επεσήμανε η ίδια!

Πέρα από την κανέλα υπάρχει ακόμα ένα μαγικό κόλπο για τα φυτά σου κι έχει ως κύριο συστατικό την ασπιρίνη!

Ρίξε ασπιρίνη στα φυτά και θα πάθεις πλάκα με το αποτέλεσμα!

Έχεις ένα όμορφο μπουκέτο στο βάζο σου και εύχεσαι να μπορούσε να διαρκέσει λίγο περισσότερο; Μπορείς να το καταφέρεις με την χρήση λίγης ασπιρίνης. Θρυμμάτισε 2-3 ασπιρίνες και ρίξε τις μέσα στο βάζο. Θα βοηθήσουν ώστε το νερό να παραμείνει καθαρό χωρίς βακτήρια και έτσι τα λουλούδια σας θα κρατήσουν περισσότερο.

TAGS