Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ είναι το πιο χρήσιμο για το σαλόνι σου

Τιμή σοκ

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ είναι το πιο χρήσιμο για το σαλόνι σου

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ είναι το πιο χρήσιμο για το σαλόνι σου. Είναι το πιο μοντέρνο έπιπλο για το σαλόνι σας και θα κερδίσετε με αυτό και αποθηκευτικό χώρο. Είναι σχετικά οικονομικό και πραγματικά θα δείτε μεγάλη διαφορά στο σπίτι σας.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι ένα μεγάλο πρόβλημα μέσα σε κάθε σπίτι και ο καημός της νοικοκυράς. Αρκετά σπίτια δεν έχουν πολλά ντουλάπια για να αποθηκεύσετε πράγματα με αποτέλεσμα να ψάχνετε εξτρά χώρο.

Τα ΙΚΕΑ έχουν τα πάντα και είναι μια πολύ καλή λύση, όταν ψάχνεται κάτι για το σπίτι σας καθώς σίγουρα θα το βρείτε εκεί. Εμείς βρήκαμε το πιο μοντέρνο έπιπλο για το σαλόνι σας και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Έχει και πολλά ράφια και σίγουρα θα κερδίσεις αποθηκευτικό χώρο αν το αγοράσεις και θα έχεις που να βάλεις όλα τα περιττά πράγματα που δεν χρειάζεσαι, ωστόσο κάτω από 200 ευρώ έπεσε και η τιμή σε αυτό το κατακόκκινο κάλυμμα για τον καναπέ.

BILLY

Βιβλιοθήκη

€ 159,98

ΙΚΕΑ ραφιέρα σαλόνι

Θα την βρεις εδώ

Εκτός από το πιο χρήσιμο έπιπλο και υπάρχει και αυτός ο πολυμορφικός καναπές των ΙΚΕΑ - Ταιριάζει σε κάθε σαλόνι

Ξεχάστε τους κλασικούς καναπές που ξέρατε μέχρι σήμερα! Πετάξτε τον παλιό σας και τρέξτε στα καταστήματα ΙΚΕΑ να προμηθευτείτε αυτόν το νέο καναπέ που είναι πολυμορφικός και θα σας γλιτώσει από πολλά βάσανα! Να τονίσουμε πως λόγω απόχρωσης ταιριάζει σε κάθε σπίτι, ασυζητητί.

Είναι μαύρος και πολύ σύγχρονος. Ανοίγει από κάτω για να μπορείς να αποθηκεύσεις πράγματα και θα τον βρεις στην συγκλονιστική τιμή των 119€. Μην χάνεις χρόνο, δες τον παρακάτω!

SODERHAMN

ΙΚΕΑ σαλόνι καναπές

Αν θες τον αποκτήσεις πάτα εδώ! Και για να ξέρεις θα ταιριάζει τέλεια δίπλα του ένα από αυτά τα επίπεδα φωτιστικά που σου βρήκαμε επίσης στα καταστήματα ΙΚΕΑ! Δες τα μαζί με τις οικονομικές τιμές τους εδώ!

TAGS