Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στα ΙΚΕΑ θα βρεις το πιο έξυπνο αντικείμενο για το μπάνιο σου - Κοστίζει μόνο 8 ευρώ

Είναι εντυπωσιακός!

Στα ΙΚΕΑ θα βρεις το πιο έξυπνο αντικείμενο για το μπάνιο σου - Κοστίζει μόνο 8 ευρώ
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 27.05.2020 21:35
Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
ΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Follow us on Google News

Στα ΙΚΕΑ θα βρεις το πιο έξυπνο αντικείμενο για το μπάνιο σου και κοστίζει μόνο 8 ευρώ. Θα αλλάξει τελείως τον χώρο σου και είναι μικρός και άνετος, ενώ έχει επέκταση σε περίπτωση που θες να δεις κάτι πιο μακριά.

Οι καθρέπτες μέσα σε ένα μπάνιο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, αν έχουν και ράφια τότε είναι ακόμα καλύτερο καθώς βρίσκεις αποθηκευτικό χώρο σε περίπτωση που δεν ξέρεις που να ακουμπήσεις τα πράγματα σου.

Εμείς κάναμε μια "βόλτα" στο eshop των ΙΚΕΑ και βρήκαμε ένα καθρέπτη που είναι ιδανικός για το μπάνιο μας αλλά και πάρα πολύ οικονομικός αφού κοστίζει μόνο 8 €

Είναι λευκός, ενώ έχει επέκταση σε περίπτωση που θες να δεις κάτι πιο μακριά, οπότε είναι πάρα πολύ βολικός. Ωστόσο στα ΙΚΕΑ θα βρεις και σκελετό για το κρεβάτι σου με μόνο 99 ευρώ.

FRACK

καθρέφτης

 ΙΚΕΑ καθρέπτης

€ 7,99

Θα τον βρεις εδώ

Μιας και βρήκατε καθρέπτη από τα ΙΚΕΑ δείτε και πώς να καθαρίσετε σωστά το μπάνιο σας

  • Τα άλατα και η υγρασία κάνουν τη κουρτίνα του μπάνιου να φαίνεται γαριασμένη και παλιά, ιδίως στο τελείωμά της. Βάλτε την στο πλυντήριο ρούχων στους 40 βαθμούς με μαγειρική σόδα στη θήκη του απορρυπαντικού και λευκό ξύδι στη θήκη του μαλακτικού.
  • Μην παραλείπετε να τινάζετε καλά το πατάκι του μπάνιου. Καλό είναι μάλιστα σε τακτά διαστήματα να το πλένετε κι αυτό στο πλυντήριο. Προτιμήστε ένα χαλάκι χωρίς πλαστική επίστρωση από κάτω, καθώς αυτά με το συχνό πλύσιμο φθείρονται γρήγορα.
  • Αν έχετε καιρό να ασχοληθείτε με τις αποχετεύσεις και έχουν βουλώσει, αναλάβετε άμεσα δράση. Δείτε σπιτικές συνταγές και ξεβουλώστε τις σωληνώσεις με τρεις φυσικούς τρόπους.
  • Μην ξεχνάτε να βγάζετε τα σκουπίδια από τον κάδο καθημερινά και να αλλάζετε σακούλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με αυτό το σετ εργαλείων από τα ΙΚΕΑ θα τελειώνεις το μαγείρεμα σε δέκα λεπτά!

Χρωματιστά καλύμματα κρεβατιού από τα ΙΚΕΑ - Η Άνοιξη έρχεται στο σπίτι σου

TAGS
Share