ΙΚΕΑ: Αυτό το τραπέζι θα αλλάξει όλο το μπαλκόνι/αυλή του σπιτιού σου

Είναι μικρό και βολικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΙΚΕΑ: Αυτό το τραπέζι θα αλλάξει όλο το μπαλκόνι/αυλή του σπιτιού σου

Θες να αλλάξεις ή ακόμα καλύτερα να μεταμορφώσεις το μπαλκόνι ή την αυλή σου τώρα που καλοκαιριάζει; Το κατάλληλο τραπέζι για να το πετύχεις αυτό θα το βρεις στα ΙΚΕΑ και σε πολύ οικονομική τιμή.

Παρά το γεγονός πως ο καιρός μας τα έχει χαλάσει αυτές τις ημέρες, σε λίγο θα καλωσορίσουμε τον Ιούνιο οπότε καλό θα ήταν να αρχίσεις να ψάχνεσαι για το πως θα ανανεώσεις τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου. Εμείς σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα το παρακάτω τραπέζι από τα ΙΚΕΑ.

BONDHOLMEN

  • τραπέζι μέσης, εξωτερικού χώρου
  • 604.206.73
  • € 99,00

Έχει ένα πολύ ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει παντού και είναι όσο πρέπει σε μέγεθος για να σε... βολέψει!

τραπέζι για το μπαλκόνι ΙΚΕΑ

Επίσης, να υπενθυμίσουμε πως τα καταστήματα ΙΚΕΑ ανοίγουν νέο κατάστημα σε πασίγνωστη περιοχή της Αθήνας! Δείτε εδώ την ανακοίνωσή τους

Ψάχνεις τραπέζι για το μπαλκόνι σου; Στα IKEA θα βρεις το πιο super! Είναι αυτό!

Ψάχνεις τραπέζι για το μπαλκόνι σου; Στα IKEA θα βρεις το πιο super! Είναι αυτό! Έχεις μεγάλο μπαλκόνι και το καλοκαίρι αράζεις με φίλους και γνωστούς και απολαμβάνετε τον ήλιο; Θα θες να το αποκτήσεις σίγουρα.

Το καλοκαίρι πλησιάζει, οπότε κι εμείς μετά από μια αναζήτησή μας στα καταστήματα ΙΚΕΑ βρήκαμε το ένα και μοναδικό αντικείμενο που είναι για το μπαλκόνι του σπιτιού σας κι έχει αρχίσει από τώρα να ξεπουλάει!

Έχεις μεγάλο μπαλκόνι και το καλοκαίρι αράζεις με φίλους και γνωστούς και απολαμβάνετε τον ήλιο; Σου βρήκαμε ένα αντικείμενο που όχι μόνο είναι αναπαυτικό και θα το χρησιμοποιήσεις σίγουρα για κάθισμα αλλά έχει και τραπεζάκι και θα κάθεσαι.

Είναι ξύλινο, έχει καρέκλες και μπορούν να κάτσουν μέχρι τέσσερα άτομα. Κοστίζει μόνο 79 ευρώ και θα σε βολέψει πάρα πολύ, ακόμα και στο να τρως έξω.

APPLARO

πτυσσόμενο τραπέζι

IKEA τραπέζι μπαλκόνι

€ 79,00

Θα το βρεις εδώ

TAGS