Στα ΙΚΕΑ θα βρεις έτοιμο πάγκο για την κουζίνα σου - Κοστίζει κάτω από 100 ευρώ

Θα το θες τώρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Στα ΙΚΕΑ θα βρεις έτοιμο πάγκο για την κουζίνα σου - Κοστίζει κάτω από 100 ευρώ

Στα ΙΚΕΑ θα βρεις έτοιμο πάγκο για την κουζίνα σου και κοστίζει κάτω από 100 ευρώ. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε χώρο και θα σας λύσει τα χέρια, καθώς είναι πρακτικό αλλά και αρκετά οικονομικό.

Αν η κουζίνα σας είναι μικρή και δεν χωράει πολλά πράγματα, σίγουρα αυτά τα ντουλάπια τα χρειάζεστε. Έχουν αρκετά μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και είναι ικανά να κρύψουν ακαταστασία, ειδικά αν σας «σκάσει» ξαφνικά κάποια επίσκεψη.

Αυτή την περίοδο, τα καταστήματα ΙΚΕΑ έχουν πολλά τους αντικείμενα σε προσφορά, όμως μια από τις πιο συμφέρουσες αγορές που μπορείτε να κάνετε, είναι τα συγκεκριμένα ντουλάπια κουζίνας.Για τη ακρίβεια να πούμε ότι κοστίζουν πλέον 99 ευρώ και κοντεύουν να εξαντληθούν! Ιδού λοιπόν. Μιας και θα πας στο IKEA, ρίξε μια ματιά σε όλα τα φωτιστικά που βρίσκονται σε προσφορά. Σου βρήκαμε μερικά εδώ!

KNOXHULT

ντουλάπι βάσης με πόρτες και συρτάρι

ΙΚΕΑ ντυολάπι

€ 99,00

Θα το βρεις εδώ

Ποια η μόδας στα τραπέζια της κουζίνας για φέτος

Εμείς σας προτείνουμε μερικές λύσεις.

  • Ένα πιο ψηλό τραπέζι με 2 σκαμπό-καρέκλες θα σας λύσει τα χέρια και θα σας διευκολύνει πολύ ιδίως ενάς ο χώρος σας είναι μικρός.
  • Τα παγκάκια είναι πολύ της μόδας από πέρυσι. Βάλτε ένα απλό τραπέζι σε μια μεριά της κουζίνας σας και αντί για καρέκλες γύρω-γύρω, βάλτε καρέκλες από τη μια μεριά και παγκάκι από την άλλη.
  • Ένα στρογγυλό τραπέζι κουζίνας είναι σίγουρα μια πολύ μοντέρνα και στιλάτη επιλογή. Τα στρογγυλά τραπέζια είναι πολύ της μόδας φέτος και σίγουρα ένα τέτοιο θα δώσει άλλον αέρα στον χώρο σας.
  • Είναι δεδομένο ότι ένα μαρμάρινο τραπέζι ή η χρήση ενός μαρμάρινου πάγκου ως τραπεζιού είναι μια σούπερ στιλάτη επιλογή.
TAGS