IKEA: Σε απίστευτη τιμή ατσάλινος θερμός για να κρατάει δροσερό τον καφέ σας στην παραλία

Θα τον έχετε μαζί σας παντού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
IKEA: Σε απίστευτη τιμή ατσάλινος θερμός για να κρατάει δροσερό τον καφέ σας στην παραλία

Στα ΙΚΕΑ θα βρείτε έναν ατσάλινο θερμό, ο οποίος θα κρατάει δροσερό τον καφέ σας το καλοκαίρι, όταν πηγαίνετε σε ανοργάνωτες παραλίες και παίρνετε από το σπίτι φαγητά ή πόσιμα προϊόντα.

Ο συγκεκριμένος, διατηρεί το περιεχόμενο ζεστό/κρύο για έως και 6 ώρες. Η προθέρμανση της φιάλης με ζεστό νερό (ή η ψύξη με κρύο νερό) διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Χωράει άνετα στην τσάντα θαλάσσης, αφού δεν πιάνει πολύ χώρο. Μάλιστα, αν γενικά παίρνεται μαζί σας μεγάλη τσάντα στα ψώνια ή στην βόλτα, μπορείτε να τον έχετε μαζί και να πίνετε το νερό σας, αν δεν προτιμάτε τα πλαστικά μπουκάλια από το περίπτερο.

Η τιμή του μάλιστα, είναι απίστευτη αφού κοστίζει μόλις 4,99 €

Αυτός είναι ο ατσάλινος θερμός των ΙΚΕΑ που θα κρατάει δροσερό τον καφέ σας

IKEA ατσάλινος θερμός

Υλικό:

  • Καπάκι: Ανοξείδωτο ατσάλι, Πλαστικό πολυπροπυλενίου, Βαμμένη ακρυλική λάκα
  • Ένθετο: Πλαστικό πολυπροπυλενίου,
  • Πλαστικό ABS Φλάντζα: Σιλικόνη
  • Σώμα/ Πάτος: Ανοξείδωτο ατσάλι, Βαμμένη ακρυλική λάκα

Τα καταστήματα ΙΚΕΑ να σημειώσουμε πως φημίζονται για τις σούπερ χαμηλές τιμές τους στα πιο χρηστικά και ποιοτικά αντικείμενα! Μάλιστα, αυτή την περίοδο έχουν βάλει αρκετά με λιγότερο από 5 ευρώ κι εμείς σας ξεχωρίσαμε δυο!

ΙΚΕΑ: Πιείτε τον καφέ με στιλ στο σπίτι - Η κούπα που θα λατρέψετε

Πηγαίνετε στο ΙΚΕΑ και πιείτε τον καφέ σας σε άλλη διάσταση. Αυτό το αντικείμενο κάνει ουρές στα καταστήματα και σίγουρα θα το θέλετε κι εσείς.

Το χειμώνα οι ζεστοί καφέδες έχουν την τιμητική τους. Γαλλικός ή και εσπρέσσο, σίγουρα είναι η αγαπημένη σας συνήθεια και επίσης σίγουρα αυτή τη κούπα δεν την έχετε!

Διαφανής, κρατάει την θερμοκρασία αλλά και είναι ό, τι πρέπει για το Instagram ή τα social media, αν είστε φαν των posts! Εμείς την βρήκαμε στα ΙΚΕΑ μόνο με 1,99 ευρώ και αυτό το αντικείμενο σίγουρα το θέλετε κι εσείς!

ΙΚΕΑ: Πιείτε τον καφέ σας σε άλλη διάσταση! Αυτό το αντικείμενο κάνει ουρές τα καταστήματα!ΙΚΕΑ: Πιείτε τον καφέ σας σε άλλη διάσταση! Αυτό το αντικείμενο κάνει ουρές τα καταστήματα!

TAGS