Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΙΚΕΑ: Ανακοίνωση έκπληξη προς τους καταναλωτές - Ισχύει μέχρι 12/7

Σε ενδιαφέρει σίγουρα

ΙΚΕΑ: Ανακοίνωση έκπληξη προς τους καταναλωτές - Ισχύει μέχρι 12/7
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 11.07.2020 14:38
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Τα καταστήματα ΙΚΕΑ που είναι πάντα κοντά στους καταναλωτές τους αποφάσισαν στην δύσκολη αυτή περίοδο που ζούμε να μοιράσουν χαμόγελα ευτυχίας και με μια ανακοίνωση στο επίσημο site τους αποκάλυψαν το δώρο που κάνουν στους πελάτες τους μέχρι και αύριο 12/7!

Δωρεάν Μεταφορά για αγορές επίπλων πάνω από 300€ στη Ζώνη 1.

Όροι και Προϋποθέσεις για να το "δώρο" που δίνουν τα ΙΚΕΑ στους καταναλωτές τους

  • Ισχύει για αγορές σε έπιπλα, έπιπλα κουζίνας & μπάνιου, ντουλάπες, στρώματα, και ηλεκτρικές συσκευές που θα πραγματοποιηθούν από 29/06/2020 μέχρι και 12/07/2020 στα καταστήματα ΙΚΕΑ ή για παραγγελίες που θα δοθούν στο ΙΚΕΑ e-shop και στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ στις παραπάνω ημερομηνίες. (5/7 και 12/7 ισχύει μόνο για το IKEA e-shop και το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο).
  • Η Δωρεάν Μεταφορά ισχύει για τις πόλεις των Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Λάρισας, Ηρακλείου, Χανίων, Ρόδου, Πάτρας, Κομοτηνής και Καλαμάτας για απλή μεταφορά στη Ζώνη 1.
  • Δεν ισχύει για τις υπηρεσίες «Express Μεταφορά» και «Μεταφορά την επόμενη ημέρα».
  • Εξαιρούνται τα προϊόντα από το Τμήμα Ευκαιριών.
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Η υπηρεσία μεταφοράς παρέχεται από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.
  • Σε περίπτωση επιστροφής μπορείτε να λάβετε μόνο πιστωτικό σημείωμα.
  • Για αγορές από το IKEA e-shop μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων εντός 40 ημερών.
  • Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

Και για σένα που μένεις στον Πειραιά, δες εδώ που θα βρεις το νέο τους κατάστημα που άνοιξε πριν από λίγο καιρό.

Τρομερή ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ για "τσάμπα" έπιπλα!

ΙΚΕΑ ανακοίνωση

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, πιστή στη δέσμευσή της να παραμένει σταθερά, στο πλευρό του καταναλωτή με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, παρουσιάζει, το νέο πρόγραμμα δόσεων, χωρίς κάρτα «ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ».

Με τη νέα υπηρεσία πληρωμών, οι πελάτες της ΙΚΕΑ έχουν τώρα τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα και με ευκολία, αγορές αξίας 250€ έως 15.000€, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σπιτιού. Με προνομιακό, σταθερό επιτόκιο 9,9% και δυνατότητα εξόφλησης δανείου από 6 έως 48 μήνες, όλοι μπορούν να κάνουν τις επιθυμίες τους πραγματικότητα στη στιγμή!

Το μόνο που χρειάζεται είναι, να επισκεφθεί κανείς τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ, να συμπληρώσει την αντίστοιχη αίτηση και η συνεργαζόμενη τράπεζα θα ενημερώσει εάν εγκρίνει το αίτημα χρηματοδότησης σε ελάχιστο χρόνο – από 3’ έως 20’ λεπτά.

Δάνειο στη στιγμή, όφελος στη στιγμή! Μέσα σε λίγα μόνο λεπτά από την έγκριση του δανείου, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει την ίδια κιόλας ημέρα τα αγαπημένα του έπιπλα και είδη οικιακού εξοπλισμού, έχοντας μαζί του μόνο το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και ένα πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα*.

Ο Θοδωρής Φελέκης, Sales, Range & Logistic Manager της ΙΚΕΑ, δήλωσε σχετικά, «Η σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα διαμορφώνει νέα δεδομένα τόσο για τους καταναλωτές όσο και τις επιχειρήσεις. Ως εταιρεία, στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στον καταναλωτή, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης για το σύνολο των πελατών μας και καινοτόμες λύσεις, που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Για αυτό το λόγο, εισάγουμε σήμερα έναν επιπλέον τρόπο πληρωμής, το «ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ», δίνοντας σε πελάτες τη δυνατότητα να αγοράσουν εύκολα τα αγαπημένα τους προϊόντα ΙΚΕΑ».

Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη, σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

*Για δάνεια άνω των 2.000€ είναι απαραίτητη η προσκόμιση λογαριασμού ΔΕΚΟ και θα πρέπει στην αγορά που θα πραγματοποιηθεί να περιλαμβάνονται έπιπλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τρέλα στα ΙΚΕΑ με αυτή την καρέκλα παραλίας

Σε συγκλονιστική τιμή αυτή η ψάθα παραλίας από φύκια στα ΙΚΕΑ

TAGS
Share