IKEA: Εξαφανίστε τρίχες και σκόνη από τα υφάσματα του σπιτιού σας με 0,79 ευρώ

Θα σε σώσει από πολλά!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
IKEA: Εξαφανίστε τρίχες και σκόνη από τα υφάσματα του σπιτιού σας με 0,79 ευρώ

Με ένα απλό αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ μπορείτε να εξαφανίσετε εύκολα και γρήγορα τρίχες, χνούδια και σκόνη από τα υφάσματα στο σπίτι σας. Θα δώσετε μόνο 0,79 € και θα... καθαρίσετε στο πι και φι.

Επίσης, αφαιρεί εύκολα και γρήγορα και τις τρίχες των ζώων από τα ρούχα, τα έπιπλα και τα καθίσματα του αυτοκινήτου. Έχει πρακτικό χερούλι με οπή και είναι εύκολο να κρεμαστεί για αποθήκευση.

Πρόκειται για το ρόλερ καθαρισμού. Το αρχικό έχει λιγότερα από 1 €, ενώ τα ανταλλακτικά του επίσης από τα ΙΚΕΑ, κοστίζουν 2,99 €. Το πακέτο εμπεριέχει μέσα 3. Δείτε εδώ τρομερή ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ για "τσάμπα" έπιπλα!

Διαστάσεις Προϊoντος

  • Αριθμός φύλλων: 40 τεμάχια
  • Μήκος: 22 cm
  • Ολικό μήκος: 7.5 m

IKEA ρολό καθαρισμού χνουδιού

7 χρήσεις του ρόλερ καθαρισμού από τα ΙΚΕΑ που δεν γνώριζες ως τώρα

Μαζέψτε τα σπασμένα γυαλιά

Σας έπεσε κατά λάθος το ποτήρι του ποτού σας, με αποτέλεσμα να γίνει χίλια κομμάτια; Αν επιχειρήσετε να τα μαζέψετε με τα χέρια σας, υπάρχει πιθανότητα να τραυματιστείτε. Προτιμήστε να περάσετε το ρόλερ με την κολλητική ταινία από όλη την επιφάνεια αυτή και ξεμπερδέψτε άφοβα.

Καθαρίστε το εσωτερικό της τσάντας

Η γυναικεία τσάντα κρύβει μέσα της δεκάδες προϊόντα καθημερινά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λερώνεται εύκολα ιδιαίτερα στο εσωτερικό της. Αν θέλετε να την καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα, το ρόλερ αποτελεί ιδανική λύση, αφού θα απομακρύνει σκόνες, χνούδια και άλλες βρομιές.

Απομακρύνετε τα ψίχουλα από το πάτωμα

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της μαγειρικής συμβαίνουν «ατυχήματα» και το πάτωμα μπορεί να γεμίσει με ψίχουλα, ρύζι ή άλλες τροφές. Αν η ποσότητα είναι μικρή και κουράζεστε και μόνο στην ιδέα της ηλεκτρικής σκούπας, χρησιμοποιήστε το ρόλερ.

Απομακρύνεται το γκλίτερ

Είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται συχνά από τις γυναίκες στο βραδινό τους μακιγιάζ, ωστόσο λερώνει πολύ εύκολα το χώρο και από την άλλη αφαιρείται με μεγάλη υπομονή και δυσκολία. Παρόλα αυτά το «εργαλείο» αυτό βγάζει κάθε κόκκο από τα ρούχα ή τις επιφάνειες.

Φρεσκάρετε τα μαξιλάρια σας

Τι κι αν τινάζετε τα μαξιλάρια σας για να τα καθαρίσετε από σκόνες και τρίχες; Αυτή η λύση σίγουρα δεν είναι τόσο αποτελεσματική, όσο το ρόλερ για τα χνούδια.

Ξεσκονίστε τα φωτιστικά

Είναι ένα από τα σημεία του σπιτιού που συχνά σας δυσκολεύουν κατά τη διάρκεια της καθαριότητας, αφενός γιατί βρίσκονται ψηλά στο ταβάνι, αφετέρου γιατί δεν μοιάζουν ποτέ σαν καινούρια. Το ρόλερ όμως μπορεί να απομακρύνει κάθε ίχνος σκόνης χάρη στην κολλητική του ταινία.

Καθαρίστε το αυτοκίνητο

Η καθημερινή μετακίνηση σας με το αυτοκίνητο, κάνει το χώρο του ολοένα και πιο βρόμικο είτε από σκόνες είτε από άλλες βρομιές. Αν δεν θέλετε να ξοδεύετε διαρκώς χρήματα σε συνεργείο καθαρισμού, τότε μπορείτε να περάσετε το ρόλερ από τα καθίσματα, τα πατάκια και το ταμπλό.

TAGS