Απίστευτες εκπτώσεις στα ΙΚΕΑ - Τραπεζάκι και καρέκλα για το μπαλκόνι στη μισή τιμή

Είναι τέλεια και χωράει ακόμα και σε μικρά μπαλκόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτες εκπτώσεις στα ΙΚΕΑ - Τραπεζάκι και καρέκλα για το μπαλκόνι στη μισή τιμή

Στο e-shop των καταστημάτων ΙΚΕΑ θα βρεις αυτή την περίοδο απίστευτες προσφορές! Μια από αυτές που ξεχώρισε το Youweekly.gr είναι για ένα τέλειο τραπεζάκι και μια υπέροχη καρέκλα που πάνε σετ κι έχουν μισή τιμή σχεδόν!

Προσοχή! Δεν χρειάζεται να έχεις μεγάλο εξωτερικό χώρο για να τοποθετήσεις αυτό το σετ τραπέζι - καρέκλα από τα ΙΚΕΑ. Το μέγεθός τους είναι τόσο όσο πρέπει για να χωράει και σε λίγα τετραγωνικά, γι αυτό δεν πρέπει να το χάσεις!

Αυτό είναι το σετ καρέκλα - τραπέζι από τα ΙΚΕΑ που είναι σε απίστευτη έκπτωση

SALTHOLMEN

  • πτυσσόμενο τραπέζι, εξωτερικού χώρου
  • 504.362.50
  • Από€ 22,00 τώρα μόνο € 34,99

ΙΚΕΑ τραπέζι

SALTHOLMEN

  • πτυσσόμενη καρέκλα, εξωτερικού χώρου
  • 504.362.45
  • Τώρα μόνο € 14,00 από € 25,00

ΙΚΕΑ καρέκλα

Και για σένα που θες να έχεις την άνεσή σου στην παραλία σου βρήκαμε μια καρεκλίτσα που είναι ότι πρέπει!

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ είναι απαραίτητο για το μπαλκόνι σας - Κοστίζει κάτω από 99 ευρώ

BONDHOLMEN

τραπέζι μέσης, εξωτερικού χώρου

 ΙΚΕΑ τραπέζι

Θα το βρεις εδώ

Πως να ανανεώσεις το μπαλκόνι σου

  • Ο ανοιχτός καιρός σε κάνει να θέλεις να περνάς περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι, στο μπαλκόνι ή την αυλή. Για να γίνει ακόμη καλύτερο διακόσμησε αυτόν τον χώρο με κάθε δυνατό τρόπο. Οι παρακάτω ιδέες για τον εξωτερικό σου χώρο σίγουρα θα σε εμπνεύσουν για το πως να διακοσμήσεις και τον δικό σου χώρο.
  • Ακόμη και ένα παγκάκι να προσθέσεις στο μπαλκόνι ή την αυλή σου θα δεις τον χώρο να αλλάζει ριζικά. Φρόντισε να προσθέσεις χρήσιμα έπιπλα όπως αναπαυτικά καθίσματα, μαξιλαράκια και διακοσμητικά ενώ μην παραλείψεις να επενδύσεις σε κάποιο τραπεζάκι αλλά και στον φωτισμό του χώρου.
  • Εάν ο χώρος που διαθέτεις, είτε αυτός είναι αυλή, είτε μπαλκόνι, είναι μεγάλος τότε είσαι από τους τυχερούς αφού μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε ο χώρος που θα αποφασίσεις να ανανεώσεις να φυλάσσεται από τις βροχές και τον άνεμο.
  • Πρόσθεσε λοιπόν έναν γωνιακό καναπέ γεμάτο με χρωματιστά μαξιλάρια και επιπλέον σκαμπό για να κερδίσεις περισσότερο χώρο για τους καλεσμένους σου. Πρόσθεσε ένα μικρό τραπεζάκι και το καθιστικό σου είναι έτοιμο. Εάν στο επιτρέπει ο χώρος μπορείς να προσθέσεις και κάποια τραπεζαρία για να τρως εκεί.