Αυτό είναι το ονειρικό παλάτι της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Ποιο Buckingham;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό είναι το ονειρικό παλάτι της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

H Kate Middleton και ο αγαπημένος της σύζυγος, πρίγκιπας William, μένουν σε ένα πραγματικά ονειρικό παλάτι, και εμείς σας έχουμε βρει μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του που είναι σίγουρο πως θα σας αφήσουν με κομμένη την ανάσα.

Το αγαπημένο ζευγάρι αναμένει σε λίγο καιρό να αναλάβει τα ηνία του θρόνου, αφού όπως όλα δείχνουν ο William είναι αυτός που τελικά θα κάτσει στο θρόνο μετά τη Βασίλισσα Ελισάβετ, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του Καρόλου.

Λίγο καιρό λοιπόν πριν την οριστική μετακόμιση στο ανάκτορο του Buckingham, καταφέραμε να ξετρυπώσουμε μερικές φωτογραφίες από το σαλόνι του παλατιού του Kesington, όπου κατοικεί ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μαζί με τα τρία παιδιά τους. Δείτε εδώ την Kate Middleton στο νοσοκομείο χωρίς μάσκα μαζί με τον William.

Βέβαια, το ζευγάρι μένει σε ένα διαμέρισμα από το ανάκτορο, ωστόσο σε κάθε περίπτωση είναι υπερπολυτελές, ενώ λίγα χρόνια πριν, δίπλα τους έμενε και ο Χάρι, πριν ακόμα παντρευτεί την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ.

Αυτό είναι το παλάτι όπου μένει η Kate Middleton με τον Πρίγκιπα William

Το Παλάτι του Κένσινγκτον είναι μια βασιλική κατοικία που βρίσκεται στους Κήπους του Κένσινγκτον, στο Βασιλικό Προάστιο του Κένσινγκτον και της Τσέλσι στο Λονδίνο της Αγγλίας. Αποτελεί οικία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας από τον 17ο αιώνα και σήμερα είναι η επίσημη κατοικία του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, της Πριγκίπισσας Ευγενίας της Υόρκης, του Δούκα και της Δούκισσας του Γκλόστερ, του Δούκα και της Δούκισσας του Κεντ, του Πρίγκιπα Μιχαήλ και της Πριγκίπισσας Μαρίας Χριστίνας του Κεντ.

Kate Middleton σπίτι

Σήμερα τα Κρατικά Δωμάτια του Παλατιού είναι ανοιχτά για το κοινό και βρίσκονται υπό τη διαχείριση της ανεξάρτητης φιλανθρωπικής οργάνωσης Ιστορικά Βασιλικά Παλάτια, η οποία είναι μη κυβερνητική και δεν λαμβάνει κρατικούς πόρους.Τα γραφεία και οι ιδιωτικοί χώροι διαμονής του Παλατιού παραμένουν στην ευθύνη του Βασιλικού Νοικοκυριού και συντηρούνται από το Βασιλικό Τμήμα Ιδιοκτησίας Νοικοκυριών. Το Παλάτι διαθέτει πολλά έργα ζωγραφικής και άλλα αντικείμενα από τη Βασιλική Συλλογή.

Παλάτι του Kesington