Αναβάθμισε το χώρο σου σύμφωνα με το φενγκ σουι με αυτό το προϊόν από τα ΙΚΕΑ

Θα σε "κατακλύσει" θετική ενέργεια!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αναβάθμισε το χώρο σου σύμφωνα με το φενγκ σουι με αυτό το προϊόν από τα ΙΚΕΑ

Όλο ακούμε πόσο σημαντική είναι η θετική ενέργεια για τον άνθρωπο και την καθημερινή του ζωή, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τη στιγμή που μας κατακλύζει θετική ενέργεια και τότε καταλαβαίνουμε σε τι αναφέρονται οι ειδικοί του φενγκ σούι. Αυτό το προϊόν από τα ΙΚΕΑ θα αποβεί σίγουρα σωτήριο για την ενέργεια του σπιτιού σας και τη δική σας! Αναβαθμίστε το χώρος σύμφωνα με το φενγκ σουι και νιώστε την αλλαγή στην καθημερινότητά σας!

Λόγος γίνεται για το πολυαγαπημένο έπιπλο διακόσμησης που μοιάζει με "σκάλα" ή έπιπλο αποθήκευσης μόνο που είναι κάτι παραπάνω από αυτά, είναι πηγή ενέργειας, θετικής, αυτής που όλοι έχουμε ανάγκη. Το φενγκ σουι προτείνει την τοποθέτηση γλαστρών στο έπιπλο, κεριών ή και άλλων αντίστοιχων διακοσμητικών. Πειραματιστείτε ελεύθερα και βρείτε αυτά που σας εκφράζουν περισσσότερο.

Αυτό είναι το προϊόν με το οποίο θα αναβαθμίσετε το χώρο σας σύμφωνα με το φενγκ σουι και θα νιώσετε αμέσως την θετική ενέργεια!

σκαλα φενγκ σουι ικεα

Θα το βρείτε εδώ

παραδειγμα φενγκ σουι σκαλα

Στη δεύτερη εικόνα βλέπουμε ένα παράδειγμα διακόσμησης, από παρόμοιο προϊόν, είναι όμως στο χέρι σας να επιλέξετε τι θα τοποθετήσετε επάνω. Αν το επιλέξετε θα μας θυμηθείτε! Καλές αγορές!

Σε αυτά τα καταστήματα των ΙΚΕΑ θα βρείτε εκπτώσεις έως τις 23/8

IKEA: 100 ευρώ κάτω ο πιο σικ καναπές που έχεις δει!

Τα ΙΚΕΑ βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών των περισσότερων νοικοκυριών, καθώς τα έπιπλα που διαθέτει είναι εξαιρετικής ποιότητας και σε πολύ προσιτές τιμές. Μία πολύ καλή προσφορά ψάξαμε και βρήκαμε αποκλειστικά για εσάς. Διαλέξαμε τον πιο σικάτο καναπέ, ο οποίος είναι 100€ κάτω από την αρχική του τιμή!

Αυτός ο καναπές είναι η απόλυτη επιλογή για πολλούς λόγους. Αρχικά, είναι εξαιρετικά άνετος, ο,τι πρέπει δηλαδή ύστερα από μία κουραστική ημέρα. Ταυτόχρονα, είναι πολύ κομψός και θα ταιριάξει στο χώρο σας ασυζητητί!

Αυτός είναι ο τριθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ ο πιο σικ καναπές που έχεις δει! - 100 ευρώ κάτω

Τριθέσιος καναπές

  • EKTORP
  • 491.292.09

λευκος καναπες ΙΚΕΑ

Δε θα ξαναπάρεις πλαστική σακούλα με αυτή την τσάντα από τα IKEA

ΙΚΕΑ: Τρέξτε να προλάβετε! Εκπτώσεις -20% σε επιλεγμένα λευκά είδη

Τρέξτε να προβάλετε στα ΙΚΕΑ τις απίστευτες εκπτώσεις που ισχύουν μέχρι 8/8 για τα καταστήματα και μέχρι 9/8 για το e-shop. Θα βρειτε επιλεγμένα λευκά είδη μέχρι και -20%.

Η αγαπημένη αλυσίδα έρχεται για να βάλεις "φωτιά" στις πωλήσεις και να σας βοηθήσει να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε μοναδικές τιμές.

TAGS