Σούπερ προσφορά στα IKEA - 24 ευρώ κάτω το έπιπλο που θα αλλάξει το χώρο σου

Τρέξε να το προλάβεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σούπερ προσφορά στα IKEA - 24 ευρώ κάτω το έπιπλο που θα αλλάξει το χώρο σου

Πρέπει να τρέξεις να προλάβεις αυτή την σούπερ προσφορά που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα IKEA! Το πιο επιβλητικό έπιπλο που θα αλλάξει όλο το χώρο σου, βρίσκεται σε έκπτωση και μπορείς να το βρεις 24 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή του.

Λόγος γίνεται για το πολυαγαπημένο έπιπλο διακόσμησης που μοιάζει με "σκάλα" ή έπιπλο αποθήκευσης μόνο που είναι κάτι παραπάνω από αυτά, είναι πηγή ενέργειας, θετικής, αυτής που όλοι έχουμε ανάγκη.

Το συγκεκριμένο έπιπλο μπορεί να λειτουργήσει ως βιβλιοθήκη ή ως γραφείο και να σε γλιτώσει από πολύ κόπο! Επιπλέον, είναι μεγάλο και επιβλητικό και θα αλλάξει εντελώς το χώρο σου! Σε έκπτωση βρίσκεται και ο πιο σικ καναπές! Δες τον εδώ.

IKEA εκπτώσεις

Η αρχική του τιμή είναι 149,97€ ωστόσο μπορείς να το βρεις με 125,97€! Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Η ανακοίνωση των ΙΚΕΑ που αφορά όλους του καταναλωτές

Από ευφάνταστες παιδικές δημιουργίες, μέχρι νεανικές street- style συλλογές, οι επιλογές σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ είναι αμέτρητες.

Μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ αυτόν τον Αύγουστο αρκεί, για να βρείτε ακόμη #piopolla από όσα φαντάζεστε! Από συλλεκτικές σειρές εργονομικού σχεδιασμού και πολυχρηστικά αντικείμενα, μέχρι έμπνευση και ιδέες για την ανανέωση του σπιτιού, έρχονται για να σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε κάθε χώρο του σπιτιού σας εύκολα, οικονομικά και απλά.

Δώστε νεανικό και urban ύφος στο χώρο σας με τον αέρα μιας μητρόπολης

Η πρωτότυπη συλλογή SAMMANKOPPLA συνδυάζει μοναδικά τη street-style αισθητική ενός αστικού κέντρου, όπως της Μπανγκόκ, με την εξειδίκευση της ΙΚΕΑ στο σχεδιασμό λειτουργικών αντικειμένων υψηλής αισθητικής. Το μοτίβο “houndstooth” - σήμα κατατεθέν για την υφαντουργία της Ταϊλάνδης - εμφανίζεται σε πολλά αντικείμενα της συλλογής, όπως η θήκη για laptop,το χαλί και η αγαπημένη τσάντα FRAKTA, η οποία επανασχεδιάζεται με την προσθήκη φερμουάρ για καλύτερο κράτημα και πιο εύκολη μεταφορά. Ανάμεσα στα βασικά κομμάτια της συλλογής μπορείτε να βρείτε αντικείμενα πολλαπλών χρήσεων που κρύβουν εκπλήξεις! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το κάλυμμα καρέκλας SAMMANKOPPLA που θυμίζει oversized φούτερ και διαθέτει ευρύχωρες τσέπες για να αποθηκεύετε καθημερινά αντικείμενα όπως κινητό, χειριστήριο τηλεόρασης ή ακόμα και ένα μπουκάλι νερό.

ΙΚΕΑ ανακοίνωση

Μοναδικές στιγμές διασκέδασης και περιπέτειας με την παρέα δεινοσαύρων

Η νέα σειρά JÄTTELIK παρακινεί τα παιδιά να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη και να δημιουργήσουν ένα κόσμο εμπνευσμένο από την εποχή των δεινοσαύρων, στο δωμάτιό τους! Με πολύχρωμα μοτίβα και ζωηρά σχέδια που παρουσιάζουν βροντόσαυρους και τυραννόσαυρους εν δράσει, η σειρά περιλαμβάνει μια μοναδική παπλωματοθήκη και μαξιλαροθήκη, καθώς και κουρτίνες, ένα χαλί, ένα μαξιλάρι, αλλά και το λούτρινο παιχνίδι JÄTTELIK. Όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν δημιουργηθεί από lyocell και βαμβάκι, το οποίο προέρχεται από βιώσιμες πηγές καλλιέργειας.

ΙΚΕΑ νέα προϊόντα

Λειτουργικότητα, άνεση και αρμονία σε κάθε χώρο του σπιτιού

Ο Αύγουστος είναι ο καλύτερος μήνας να κάνετε μια παύση και να χαλαρώσετε στο σπίτι. Ο κατάλληλος φωτισμός και τα ήπια χρώματα στο περιβάλλον, θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε την ιδανική ατμόσφαιρα για να «γεμίσετε» τις μπαταρίες σας. Επιλέξτε τον κατάλληλο φωτισμό για κάθε χώρο του σπιτιού και αποκτήστε, εύκολα, μεγαλύτερη αίσθηση θαλπωρής και ηρεμίας. Το κρεμαστό φωτιστικό VINDKAST, έχει δημιουργηθεί από ανακυκλώσιμα υλικά και είναι σχεδιασμένο να μοιάζει με σύννεφο που αιωρείται. Από την άλλη, αν προτιμάτε το πιο παραδοσιακό στυλ, το κρεμαστό φωτιστικό GALJON, θα δώσει ένα πιο vintage ύφος το χώρο σας, αφού θυμίζει φανάρι, λόγω της κατασκευής του από μέταλλο και γυαλί.

ΙΚΕΑ προϊόντα Αυγούστου

Ανάμεσα στα νέα προϊόντα, θα βρείτε επίσης ξεχωριστές λύσεις για την ανανέωση του καθιστικού σας. Τα καλύμματα μαξιλαριών EVALOUISE και IDALINNEA, με τα φλοράλ, σκανδιναβικά τους μοτίβα, θα αλλάξουν στο λεπτό την όψη του καναπέ ή της πολυθρόνας σας, δίνοντας νέα αισθητική και ενέργεια στο χώρο. Και τα δύο προϊόντα έχουν δημιουργηθεί από βαμβάκι, που προέρχεται από 100% βιώσιμες πηγές καλλιέργειας.

Όλοι εκτιμούν την ομορφιά που κρύβει ένα καλά οργανωμένο σπίτι! Το δημοφιλές σύστημα αποθήκευσης IVAR, που εδώ και 50 χρόνια ξεχωρίζει για την αξιοπιστία και τη λειτουργικότητά του, ανανεώνεται με ντουλάπια από γκρι ατσάλινο πλέγμα και πόρτες κατασκευασμένες από μπαμπού. Τα ντουλάπια από ατσάλι σας επιτρέπουν να αυξήσετε τους χώρους αποθήκευσης, όπου υπάρχει ανάγκη, χαρίζοντας ένα πιο λιτό και βιομηχανικό στυλ στο χώρο σας. Αν προτιμάτε μια πιο φυσική αίσθηση, μπορείτε να επιλέξτε τις πόρτες από μπαμπού, ένα ανανεώσιμο υλικό που αντέχει στο χρόνο και θα σας συντροφεύσει για μια ζωή.

Οι αφίξεις του Αυγούστου ολοκληρώνονται με τα σετ βάζων LÄTTSÅLD και OMFÅNG, τα οποία μπορούν πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθούν και ως κανάτες, για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης πίνοντας τον καφέ ή το τσάι σας. Το κεραμικό σετ LÄTTSÅLD, με εντυπωσιακά σχέδια πιγκουίνων, θα δώσει μια ζεστή πινελιά στο καθιστικό ή την κουζίνα σας, ενώ στο ίδιο στυλ, τα βάζα και τα κασπώ OMFÅNG, θα σας κερδίσουν με τα έντονα χρώματά τους. Ομορφύνετε το εσωτερικό του σπιτιού και το μπαλκόνι σας, γεμίζοντάς τα με εποχιακά λουλούδια, όσο απολαμβάνετε αναπαυτικές στιγμές στην καλοκαιρινή αυγουστιάτικη ραστώνη.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα νέα προϊόντα αυτού του μήνα στα καταστήματα ΙΚΕΑ και online στο IKEA.gr.

TAGS