Σούπερ προσφορά στα IKEA - Μόνο με 79,99 ευρώ παίρνεις...

Δεν γίνεται να τη χάσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σούπερ προσφορά στα IKEA - Μόνο με 79,99 ευρώ παίρνεις...

Οι εκπτώσεις στα καταστήματα ΙΚΕΑ συνεχίζονται και εμείς βρήκαμε για εσένα μία σούπερ προσφορά την οποία δεν γίνεται να χάσεις σε καμία περίπτωση. Αυτή τη στιγμή, μπορείς να κάνεις δικό σου μόνο με 79,99€ το πιο ξεχωριστό αντικείμενο για το σπίτι.

Εμείς μόλις είδαμε τη συγκεκριμένη προσφορά τρέξαμε να την κάνουμε δική μας και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα αντικείμενο που θα σου λύσει τα χέρια.

Πολύ χαμηλές είναι οι τιμές και για τα γραφεία στα ΙΚΕΑ. Δείτε εδώ τις προσφορές.

Αυτή είναι η σούπερ προσφορά στα ΙΚΕΑ με 79,99€

Ο καναπές αυτός γίνεται και κρεβάτι και βρίσκεται σε πολύ καλή τιμή, ιδανική για τους φοιτητές που θέλουν να επιπλώσουν το σπίτι τους.

IKEA εκπτώσεις

Μπορείς να κάνεις δικό του τον καναπέ εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθούν όλα τα κομμάτια.

Μόλις ήρθαν τα νέα από τα IKEA - Η είδηση που ενδιαφέρει τους γονείς

Μόλις πριν από λίγο ήρθαν μερικά πολύ "καυτά" νέα από τα καταστήματα IKEA, τα οποία είναι σίγουρο πως θα σας ενθουσιάσουν. Η συγκεκριμένη είδηση ενδιαφέρει όλους τους γονείς και οι προσφορές που θα βρείτε στη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων θα σας πάρει το μυαλό!

H σχολική χρονιά ξεκινάει σε λίγο καιρό και γι΄αυτό το λόγο, όλοι οι γονείς πρέπει να είναι συντονισμένοι προκειμένου να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα για τους μικρούς μαθητές.

Αυτά είναι τα νέα που ήρθαν από τα IKEA

Όροι και προϋποθέσεις:

  • Η ενέργεια ισχύει μόνο για τα μέλη του προγράμματος go4more και αφορά σε αγορές που θα πραγματοποιηθούν με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας από 24/8/2020 μέχρι 12/9/2020 στα Καταστήματα ΙΚΕΑ, τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο IKEA e-shop.
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Δεν ισχύει για τις Υπηρεσίες ΙΚΕΑ.
  • Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα go4more στο go4more.gr
TAGS