Νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Είναι υπέροχο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο ντοκουμέντο μέσα από το υπέροχο σπίτι της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, στο οποίο φαίνεται μία γωνιά από το παιδικό δωμάτιο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φροντίζει να μένει όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι όπως και όλοι μας λόγω των έκτακτων μέτρων και των συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα με το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού που βρίσκεται σε έξαρση.

Από τη μεριά της η Δούκισσα Νομικού επιλέγει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με τα δύο παιδιά της, τον Σάββα και τη μικρή Αναστασία, την οποία μάλιστα έχουμε δει αρκετές φορές σε αναρτήσεις της.

Αυτό είναι το νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Ως ενεργός χρήστης των social media, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε ένα στιγμιότυπο μέσα από το παιδικό δωμάτιο.

Δούκισσα Νομικού σπίτι

Δούκισσα Νομικού: Σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με το μακροσκελές κείμενο της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο όπως ήταν φυσικό, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς επέλεξε να μιλήσει για τα πικρόχολα σχόλια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και από την επαγγελματική της δράση.

Παράλληλα βέβαια φροντίζει να μοιράζεται μαζί τους και τις σκέψης της για θέματα που την απασχολούν, ενώ χθες την είδαμε χωρίς μακιγιάζ πάνω στο κρεβάτι της.

Αυτό είναι το μακροσκελές κείμενο της Δούκισσας Νομικού που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

«Σημείωμα αγάπης προς όλους:

Αν θες, μέσα από τα social media, να πεις κάτι κακό, να ειρωνευτείς, να μιλήσεις απότομα ή άσχημα σε κάποιον, απλά σταμάτα να τον ακολουθείς. Μην ξεσπάς τον θυμό σου πάνω του. Ακολούθησε όποιον συμπαθείς και γράψε σε εκείνον έναν καλό λόγο.

Μετάτρεψε την κακία σε ευγένεια. Θα φτιάξεις τη μέρα του αποδέκτη της καλής σου ενέργειας. Θα φτιάξεις και τη δική σου μέρα. Η ζωή είναι ομορφότερη όταν στη ψυχή μας υπάρχει καλοσύνη», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δούκισσα Νομικού.