Όλη ξύλινη η τραπεζαρία στο σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Βίντεο ντοκουμέντο

Τι κάνουν την πρώτη μέρα του lockdown;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλη ξύλινη η τραπεζαρία στο σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Βίντεο ντοκουμέντο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε ένα βίντεο πραγματικό ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της με τον Σάκη Ρουβά. Στο βίντεο αυτό φαίνεται η τραπεζαρία η οποία είναι όλη ξύλινη και τεράστια.

Το αγαπημένο ζευγάρι μένει πλέον στο σπίτι καθώς από σήμερα έχει επιβληθεί lockdown σε όλη τη χώρα και έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μία δραστηριότητα μαζί με τα παιδιά τους προκειμένου αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο που έχουν.

Αυτό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Έτσι κάθισαν όλοι μαζί στην κουζίνα και ζωγράφισαν πάνω στην τραπεζαρία. Η Κάτια Ζυγούλη που είναι πολύ ενεργή στα social media μοιράστηκε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη!

Παραλήρημα στο διαδίκτυο με το βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά μέσα από το σπίτι

Παραλήρημα έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δημοσίευσε η Κάτια Ζυγούλη, μέσα από το σπίτι τους με τον Σάκη Ρουβά, αφού «έλιωσε» τους χρήστες ο νεογέννητος τότε γιος τους.

Το μοντέλο μπορεί να θέλει να κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην απασχολεί με την προσωπική της ζωή, ωστόσο στον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράζεται συχνά διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα με την οικογένεια της.

Με αφορμή το νέο μήνα που μπήκε χθες, η Κάτια Ζυγούλη λοιπόν, θέλησε να κάνει τους διαδικτυακούς της φίλους να χαμογελάσουν. Για αυτό και δημοσίευσε ένα βίντεο με πρωταγωνηστεί τον νεογέννητο τότε γιο της, Αλέξανδρο να κάθεται στον καναπέ και να γελάει στη μαμά και τον μπαμπά του.

«Καλό μήνα σε όλους!
Το κάλεσμα για χαμόγελα είναι εδώ!
Σας στέλνω ένα βίντεο του μικρού Αλεξάνδρου με τον Μιχάλη που ξεκαρδίζονται, για να σας ανεβάσω διάθεση!
Τα πρώτα δέκα χαμόγελα που θα ποστάρετε με tag, θα τα ανεβάσω στα stories μου!
Για να σας δω να χαμογελάτε!», έγραψε στη λεζάντα της.

Να πούμε ωστόσο πως το σπίτι του ζευγαριού είναι απλά απίστευτη. Ειδικά ο κήπος με την τεράστια πισίνα.