Δείτε φωτογραφία από το νέο καμαρίνι της Καινούργιου στο Open - Το διακόσμησε από τα ΙΚΕΑ

Πνίγεται από ρούχα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δείτε φωτογραφία από το νέο καμαρίνι της Καινούργιου στο Open - Το διακόσμησε από τα ΙΚΕΑ

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγο μετά την σημερινή επεισοδιακή της εκπομπή στο Opentv, δημοσίευσε την πρώτητ ης φωτογραφία από το ανακαινισμένο της καμαρίνι. Μάλιστα, αποκάλυψε πως το έφτιαξε όλο με την βοήθεια των ΙΚΕΑ.

"Λίγες στιγμές χαλάρωσης στο ολοκαίνουριο καμαρινακι μου...Τι και αν ο χώρος είναι μικρός; Η @ikeagreece έχει τις λύσεις για να φέρετε την άνεση ακόμα και στους πιο απαιτητικούς χώρους! Επισκεφθείτε το IKEA.gr και βρείτε ιδέες και έμπνευση!", έγραψε η παρουσιάστρια και άφησε τους Followers της να παραληρούν με την παρακάτω φωτογραφία:

Η πρώτη φωτογραφία από το καμαρίνι της Καινούργιου στο Open

Καινούργιου Open καμαρίνι

Ευτυχείτε: Ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Opentv

Μόλις πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή μία ξαφνική αποχώρηση που σημειώθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου. Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που εντάχθηκαν φέτος στο πάνελ και η συνεργασία τους, έληξε άδοξα.

Η πρωινή εκπομπή του Open ξεκίνησε φέτος με ανανεωμένο πλάνο ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν μερικές αλλαγές στην φόρμα της εκπομπής λόγω της αποχώρησης που σημειώθηκε.

Αυτό είναι το πρόσωπο που αποχώρησε ξαφνικά από το Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου

Ο λόγος για τον Νίκο Γεωργιάδη. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγω της αποχώρησής του από την εκπομπή ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχει υποβάλει την παραίτησή του και έχει κάνει unfollow από τα social media, την Κατερίνα Καινούργιου. Δείτε εδώ και ένα περιστατικό κατά το οποίο έμεινε άφωνη στον αέρα του Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούργιου.

Νίκος Γεωργιάδης Ευτυχείτε