Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σκλαβενίτης: Στο πλευρό κάθε καταναλώτριας - Σε σούπερ προσφορά προϊόν που πρέπει να υπάρχει στο σπίτι

Τρέξτε να την προλάβετε

Σκλαβενίτης: Στο πλευρό κάθε καταναλώτριας - Σε σούπερ προσφορά προϊόν που πρέπει να υπάρχει στο σπίτι
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 15.11.2020 09:59
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Σκλαβενίτης μέσω της πλατφόρμας του e-food δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τις απίστευτες προσφορές του χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείς τα καταστήματα του. Μάλιστα, βρίσκεται στο πλευρό κάθε νοικοκυράς καταναλώτριας και έβαλε σε σούπερ προσφορά προϊόν, που πρέπει πάντα να υπάρχει στο σπίτι μας.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ προσφέρει καθημερινά προσφορές που μπορείτε να επωφεληθείτε μόνο με μια απλή παραγγελία, ενώ παράλληλα διαβάστε ποια είναι τα προϊόντα που εξαφανίζονται από τα ράφια των σουπερ μάρκετ.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα απορρυπαντικά ρούχων το Skip απορρυπαντικό σκόνη πλυντηρίου ρούχων Active Clean 20 μεζ. στα 7,58 ευρώ και φυσικά είναι 1+1. Βρείτε την απίστευτη προσφορά μέσω e-food ΕΔΩ.

Απόφαση κόλαφος από τον Σκλαβενίτη εν μέσω lockdown. Σας αφορά σίγουρα αυτή η είδηση.

Σκλαβενίτης προσφορά Skip

Πηγή: athensmagazine.gr

Μεγάλες αλλαγές στον Σκλαβενίτη λόγω lockdown - Σταματάνε να πουλάνε τα...

Μεγάλες αλλαγές ενδέχεται να δεχτούν τόσο τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης όσο και άλλες αλυσίδες στο δεύτερο lockdown καθώς υπήρξε συγκεκριμένο αίτημα από τους εμπόρους!

Ποιες οι αλλαγές στο Σκλαβενίτη στο δεύτερο lockdown

Οι έμποροι αιτούνται, σύμφωνα με το news247.gr να μην επιτραπεί στη διάρκεια του lockdown στα σουπερμάρκετ και τις υπεραγορές τροφίμων να πωλούν, εκτός από τα τρόφιμα και τα λοιπά είδη πρώτης ανάγκης, τα αναρίθμητα διαρκή προϊόντα που διαθέτουν, όπως ενδύματα, υποδήματα, ηλεκτρικές συσκευές, είδη σπιτιού και άλλα, σε μία περίοδο που τα εξειδικευμένα εμπορικά καταστήματα θα είναι υποχρεωτικά κλειστά με κρατική εντολή.

Όπως προαναφέρθηκε οι δύο αλυσίδες που έχουν μεγάλο αριθμό κωδικών στα προϊόντα που ζητούν οι έμποροι να μην πωλούνται από τα σούπερ μάρκετ είναι η Σκλαβενίτης και τα Lidl και σε μικρότερο βαθμό οι ΑΒ Βασιλόπουλος και Μασούτης. Η πρώτη στα υπερμάρκετ της διαθέτει τόσο ανεπτυγμένο τμήμα ένδυσης όσο και επιπλών και ειδών σπιτιού ενώ η δεύτερη μέσω ειδικού εβδομαδιαίου φυλλαδίου (non food) ενημερώνει τους καταναλωτές για ρούχα, ηλεκτρικά ήδη, φυτά, και είδη διακόσμησης που μπορούν να βρουν στα καταστήματα της.

Μια πιθανή θετική ανταπόκριση του Υπουργείου Ανάπτυξης στο αίτημα της ΕΣΕΕ θα σήμαινε έναν σημαντικό "πονοκέφαλο" για τις αλυσίδες όχι τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο σε επίπεδο διαχείρισης καθώς θα πρέπει να κλείσουν διαδρόμους ή τμήματα μέσα στα καταστήματα τους ή να μεταφέρουν εμπορεύματα από ράφια σε χώρους που θα μπορούν να τα αγοράσουν οι καταναλωτές και το αντίστροφο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ίδιο αίτημα φέρεται να είχαν καταθέσει και άλλες αλυσίδες εκτός του χώρου των σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες του News24/7 το θέμα είχε θίξει κατά το πρώτο lockdown η διοίκηση των Jumbo η οποία ζητούσε να παραμένουν ανοιχτά τα καταστήματα της καθώς πωλούσε - έστω και σε μικρό βαθμό - τρόφιμα, καθαριστικά και άλλα προϊόντα που πωλούνται από τα σούπερ μάρκετ.

Τέλος το θέμα της συνέχισης λειτουργίας τους σε περίπτωση δεύτερου lockdown είχαν θέσει και οι αλυσίδες και τα καταστήματα τεχνολογίας καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους πωλούν είδη πρώτης ανάγκης για τηλεργασία.

Δείτε εδώ ποιο προϊόν ξεπούλησε στον Σκλαβενίτη όταν ανακοινώθηκε πως πάμε σε Lockdown!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Σκλαβενίτη - Συνέβη έναν μήνα πριν και κρατήθηκε κρυφό

Καταγγελία - «βόμβα» από εργαζόμενους του Σκλαβενίτη - «Είναι απάτη»

Share