Απίστευτες προσφορές στα IKEA: -20% στο πιο χρήσιμο προϊόν

Τρέξτε να προλάβετε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτες προσφορές στα IKEA: -20% στο πιο χρήσιμο προϊόν

Τα καταστήματα IKEA έχουν βάλει στο online κατάστημά τους μερικές απίστευτες προσφορές οι οποίες ισχύουν μέχρι και τις 29/11! Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να βρείτε σε έκπτωση -20% το πιο χρήσιμο προϊόν για το σπίτι σας για αυτόν τον χειμώνα.

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και το κρύο έχει αρχίσει να πιάνει. Έτσι, τώρα που βρισκόμαστε και σε lockdown, δεν υπάρχει καλύτερη λύση από το να εφοδιάσουμε το σπίτι μας με τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ.

Τα ΙΚΕΑ έχουν εκπτώσεις στα χαλιά και με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε εντοπίσαμε ένα σωρό όμορφα κομμάτια που θα αναδείξουν και με το παραπάνω τον χώρο σου! Δείτε εδώ ποιο προϊόν του ΙΚΕΑ κοστίζει 53.973€!

Αυτές είναι οι απίστευτες προσφορές των ΙΚΕΑ

IKEA εκπτώσεις

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα χαλιά που βρίσκονται σε προσφορά.

ΙΚΕΑ: Απίστευτη ευκαιρία για τους πελάτες - Έτσι θα γλιτώσετε από τα δώρα των Χριστουγέννων

Μια απίστευτη ευκαιρία σου δίνει η αλυσίδα των ΙΚΕΑ. Με μια μόνο αγορά, μπορείς να γλιτώσεις τα δώρα των Χριστουγέννων και τον πονοκέφαλο του "τι να πάρω".

Συγκεκριμένα, μπορείς να αγοράσεις μια δωροκάρτα να βάλεις μέσα το ποσό που θέλεις εσύ και να αφήσει το αγαπημένο σου πρόσωπο να διαλέξει τι θέλει.

Βέβαια, για εσένα που ψάχνεις ακόμη Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στα ΙΚΕΑ θα βρεις μόνο με 8,99€.

Με αυτό τον τρόπο τα ΙΚΕΑ σε βοηθάνε να γλιτώσεις από τα δώρα των Χριστουγέννων

H δωροκάρτα ΙΚΕΑ είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δωροκάρτα ΙΚΕΑ- Όροι και προϋποθέσεις χρήσης.

Η δωροκάρτα ισχύει για όλα τα καταστήματα IKEA, τα Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ και το ΙΚΕΑ e-shop, στην Ελλάδα. Μπορείτε να ζητήσετε μία δωροκάρτα σε οποιοδήποτε ταμείο και να την πιστώσετε με το ποσό που επιθυμείτε ή να αγοράσετε μία δωροκάρτα με το ποσό που επιθυμείτε στο ΙΚΕΑ.gr.

Το ελάχιστο ποσό μίας δωροκάρτας ανέρχεται σε 5€ και το μέγιστο σε 500€. Για μεγαλύτερα ποσά μπορεί να γίνει έκδοση πολλαπλών δωροκαρτών. Οι συναλλαγές με το πιστωτικό σας υπόλοιπο θα πραγματοποιούνται στο εγχώριο νόμισμα του καταστήματος έκδοσης της κάρτας σας. Η δωροκάρτα σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ολική ή μερική εξόφληση του ποσού που αντιστοιχεί στις αγορές σας. Επιδείξτε τη δωροκάρτα σας στο ταμείο ή συμπληρώστε τον αριθμό της δωροκάρτας σας στο ΙΚΕΑ.gr, κατά την πληρωμή. Αν το υπόλοιπο δεν επαρκεί για να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό της αγοράς σας, μπορείτε να καλύψετε τη διαφορά με άλλα μέσα πληρωμής. Το πιστωτικό σας υπόλοιπο δεν τοκίζεται.

Η κάρτα έχει ισχύ τριών ετών από την τελευταία χρήση της. Μετά τα τρία έτη η δωροκάρτα ακυρώνεται αυτόματα και μηδενίζεται το υπόλοιπό της.

Δεν μπορεί να επιστραφεί έναντι χρημάτων ή να χρησιμοποιηθεί ως πιστωτική κάρτα.

Η HOUSEMARKET A.E. δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για απώλεια, κλοπή ή καταστροφή της δωροκάρτας σας, δεν την αντικαθιστά και δεν επιστρέφεται η αξία της.

Ενημερωθείτε για το διαθέσιμο υπόλοιπο της δωροκάρτας σας σε οποιοδήποτε ταμείο ή στο IKEA.gr.

Το πιστωτικό σας υπόλοιπο δεν μπορεί να εξοφληθεί σε μετρητά.

Η HOUSEMARKET A.E. επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να προβεί οποτεδήποτε σε τροποποίηση των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων χρήσης.

Η χρήση της αποτελεί αποδοχή των παρόντων όρων.

TAGS