Κίνηση "σεισμός" από τα καταστήματα ΙΚΕΑ σε περίοδο lockdown - Στηρίζει το πορτοφόλι των καταναλωτών

Πρέπει να το γνωρίζετε αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κίνηση

H ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, συνεχίζει το δυναμικό πλάνο ανάπτυξής της, αναβαθμίζοντας αγαπημένες υπηρεσίες, με στόχο όχι απλά να ικανοποιεί, αλλά και να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών της, μέσα από με νέους, συναρπαστικούς τρόπους αγορών. Προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές δώρων στους λάτρεις των ειδών σπιτιού και διακόσμησης, η ΙΚΕΑ δημιούργησε τη νέα ψηφιακή δωροκάρτα, δίνοντας τη δυνατότητα online επιλογής, σε όσους αναζητούν το κατάλληλο δώρο για κάθε περίσταση. Τώρα, οι πιο όμορφες και δημιουργικές προτάσεις για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έρχονται ακόμα πιο κοντά, με ένα κλικ από την άνεση του σπιτιού σας!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τώρα το ΙΚΕΑ.gr και να «γεμίσετε» μία ψηφιακή δωροκάρτα ΙΚΕΑ με το ποσό που επιθυμείτε, από 5€ έως 500€, επιλέγοντας ανάμεσα σε 5 μοντέρνα εικαστικά που θα κάνουν το δώρο σας να ξεχωρίσει! Για να δώσετε μια ακόμα πιο προσωπική πινελιά στην αποστολή σας, η ΙΚΕΑ σας δίνει τη δυνατότητα να γράψετε ένα προσωποποιημένο μήνυμα για τον παραλήπτη της δωροκάρτας και να ορίσετε, επίσης, την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε να το λάβει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Θέλετε να είστε σίγουροι ότι η παράδοση του δώρου ολοκληρώθηκε όπως είχατε προγραμματίσει; Τώρα μπορείτε, αφού με την αποστολή της δωροκάρτας, λαμβάνετε κι εσείς ένα ειδικό μήνυμα-ειδοποίηση που επιβεβαιώνει ότι το δώρο σας παραδόθηκε επιτυχώς, τη σωστή στιγμή, στον παραλήπτη του.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στις αγορές σας, η ΙΚΕΑ σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τη δωροκάρτα για μερική ή ολική εξόφληση του ποσού, οποιαδήποτε στιγμή μέσα σε διάστημα τριών ετών, και να ενημερωθείτε για το διαθέσιμο υπόλοιπο σε οποιοδήποτε ταμείο ή μέσα από το ΙΚΕΑ.gr – τόσο απλά και τόσο άμεσα!

Με τις ψηφιακές δωροκάρτες ΙΚΕΑ οι αγαπημένοι σας θα μπορούν να αγοράσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα ΙΚΕΑ, επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα από τα καταστήματα IKEA και το ΙΚΕΑ e-shop, πιο εύκολα από ποτέ. Αυτές τις γιορτές, μπορείτε να κάνετε την ανταλλαγή δώρων… «παιχνίδι», χαρίζοντας στους αγαπημένους σας το δώρο της επιλογής τους, απλά με ένα κλικ!

Ανακαλύψτε την ψηφιακή δωροκάρτα ΙΚΕΑ και αμέτρητες επιλογές προϊόντων στο ΙΚΕΑ.gr για να δώσετε χαρά στους αγαπημένους σας!

Δείτε εδώ και τις συγκλονιστικές εκπτώσεις που τρέχουν αυτή την στιγμή στα καταστήματα!

Σούσουρο με το e-shop των ΙΚΕΑ - Ανακοίνωση που αφορά όλους τους πελάτες

Σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες ημέρες για το e-shop των ΙΚΕΑ. Ωστόσο, η ανακοίνωση που εξέδωσαν και αφορά όλους τους πελάτες τους, ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Μπορεί να υπήρχαν φόβοι από τους καταναλωτές πως τα αποθέματα σε έπιπλα της επιλογής τους δεν θα υπήρχαν λόγω των προσφορών και της ζήτησης, ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση ανανεώνονται καθημερινά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το e-shop των ΙΚΕΑ

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με τις τελευταίες κυβερνητικές οδηγίες τα Καταστήματα και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ παραμένουν προσωρινά κλειστά.

H δυνατότητα επιστροφής προϊόντων για αγορές από τα Καταστήματα και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ παρατείνεται 40 ημέρες μετά το άνοιγμα των καταστημάτων.

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω του ΙΚΕΑ e-shop. Τα αποθέματα των προϊόντων ανανεώνονται καθημερινά.

ΙΚΕΑ e-shop

TAGS