Έτσι έχω το πιο καθαρό σπίτι (και το πετυχαίνω χωρίς να κουράζομαι καθόλου)

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι έχω το πιο καθαρό σπίτι (και το πετυχαίνω χωρίς να κουράζομαι καθόλου)

Τώρα που περνάω (και θα συνεχίσω να περνάω) άπειρες ώρες στο σπίτι λόγω της καραντίνας, θέλω όσο μπορώ να κρατάω όλα τα δωμάτια καθαρά από τα πατώματα και τους τοίχους μέχρι τα έπιπλα και τα μικροαντικείμενα όπως τα κλειδιά, το smartphone ή το laptop μου. Και αν με δύο μικρά μωρά στο σπίτι πάντα αναζητούσα τα κατάλληλα προϊόντα που θα μου εξασφαλίσουν τέλεια καθαριότητα και προστασία για μένα και την οικογένειά μου από μικρόβια που κρύβονται παντού, στα βιβλία, στα τετράδια, στο tablet, πλέον με την πανδημία σκέφτομαι όλα τα παραπάνω... επί χίλια!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πρέπει να απαντήσω και στο challenge του άντρα μου ο οποίος μέσα στο lockdown αποφάσισε να ανακαινίσει το γραφείο του, να αλλάξει ταπετσαρία και έπιπλα γραφείου (εδώ οι απαιτήσεις είναι ακόμη πιο υψηλές αφού όλα τα εργαλεία του πρέπει να λάμπουν στην κυριολεξία)!

KLINEX

Η αλήθεια είναι ότι η πανδημία του κορονοϊού έφερε ξανά στην επιφάνεια -και με πολύ σκληρό τρόπο μάλιστα- το θέμα των μικροβίων και του πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούμε μερικές βασικές συνήθειες απολύμανσης. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Πλέον έχουμε όσο ποτέ άλλοτε την ανάγκη να είμαστε σίγουροι πως μένουμε όσο γίνεται πιο μακριά από ιώσεις όλων των ειδών γι’ αυτό και η Klinex, μάρκα που δίκαια θεωρείται ως «ο ειδικός της απολύμανσης» έφτιαξε το Klinex Απολυμαντικό Spray 1 for All: Ένα απολυμαντικό σπρέι χωρίς χλώριο που εξουδετερώνει το 99,9% των ιών και βακτηρίων με ένα απλό ψέκασμα!

Πανεύκολο στη χρήση (δεν χρειάζομαι πανιά και σφουγγάρια) το ψεκάζω παντού και ξενοιάζω με μία κίνηση. Ναι, χωρίς υπερβολή περνάω με αυτό τα πάντα! Από διακόπτες, πόμολα από πόρτες, τραπέζια, παιδικές κούνιες, καναπέδες, μαξιλάρια, στρώματα, χαλάκια, παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, πατάκια, λούτρινα παιχνίδια, παπλώματα και δεκάδες αντικείμενα. Έτσι είμαι σίγουρη πως θα πετύχω αποτελεσματική απολύμανση χωρίς χλώριο - εύκολα και γρήγορα, μέσα και έξω από το σπίτι.

καθαριστικά klinex

Έτσι, όπου βρεθούμε, κάθε στιγμή της ημέρας, χάρη στο μικρό 400ml και compact Klinex Απολυμαντικό Spray 1 for All Χωρίς Χλώριο, είμαστε συνέχεια alert! Ψεκάζουμε, ξενοιάζουμε και λέμε «αντίο» στο 99,9% των ιών και των βακτηρίων! Τι λέτε; Θα μοιραστείτε μαζί μου αυτό το chalenge;

Μάθετε περισσότερα για τα Klinex Απολυμαντικά Spray 1 for All εδώ.