Γεμίστε θετική ενέργεια και αντλήστε έμπνευση για το σπίτι σας με τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ!

Minimal σχεδιασμός, φυσικά υλικά και φωτεινά χρώματα δίνουν μια νέα πνοή στους χώρους σας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γεμίστε θετική ενέργεια και αντλήστε έμπνευση για το σπίτι σας με τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ!

Μπορεί οι κρύες μέρες να έκαναν αισθητή την παρουσία τους, αλλά στην πραγματικότητα είμαστε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην άνοιξη! Τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ, εταιρίας του Ομίλου FOURLIS, για το Φεβρουάριο, είναι αφιερωμένα στην περίοδο που έρχεται: στο φως, τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης που μας λείπουν περισσότερο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Οι λιτές γραμμές και ο απλός σχεδιασμός επικρατούν σε όλους τους χώρους του σπιτιού, ενώ τα φυσικά προϊόντα αναδεικνύουν τη λειτουργικότητα επίπλων και διακοσμητικών στοιχείων.

Δώστε στην κουζίνα σας τις απαραίτητες πινελιές ζεστασιάς και άνεσης!

ΙΚΕΑ

Η κουζίνα παραμένει ο πρωταγωνιστής του σπιτιού, αφού εκεί περνάτε ίσως το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και είναι ο χώρος που έρχεστε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας. Αυτό το Φεβρουάριο, η ΙΚΕΑ σας προτείνει να αναδείξετε την κουζίνα σας, προσθέτοντας ζεστές λεπτομέρειες σε ανοιχτούς και σκούρους τόνους του καφέ. Οι πόρτες SINARP και HASSLARP, από ξύλο βελανιδιάς, ξεχωρίζουν για τα μοναδικά «νερά» στην επιφάνειά τους και έρχονται για να τονίσουν το στιλ και την εμφάνιση του χώρου σας. Το καλό φαγητό έχει να κάνει με την ποιότητα των υλικών που επιλέγουμε και την προσοχή που δίνουμε στη λεπτομέρεια - το ίδιο και η κουζίνα. Βάλτε στη ζωή σας τη σειρά NEREBY και δείτε την καθημερινή ζωής σας να μεταμορφώνεται. Πρόκειται για μια νέα σειρά εύχρηστων και λειτουργικών ειδών αποθήκευσης και οργάνωσης, σε σκανδιναβικό στιλ, που έχει δημιουργηθεί από φυσικά υλικά, όπως το ξύλο σημύδας και το μείγμα βαμβακιού και κάνναβης. Η NEREBY διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από ράγες, άγκιστρα, θήκες αποθήκευσης και τσάντες που θα σας επιτρέψουν να έχετε τα πάντα τακτοποιημένα, με απλό και λιτό σχεδιασμό.

Η ανανέωση του καθιστικού και του γραφείου θέλει τόλμη!

Με την άνοιξη να κάνει δειλά-δειλά τα πρώτα της βήματα, τι καλύτερο από το να φρεσκάρετε τους χώρους σας, επιλέγοντας μοντέρνα και ιδιαίτερα αντικείμενα, όπως το χαλί χαμηλής πλέξης, RÖDASK, σε ήπιους, γήινους τόνους. Αποτελείται από διαφορετικές υφές και έχει δημιουργηθεί από 100% βαμβάκι, που έχει καλλιεργηθεί με σεβασμό στο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό, μειώνοντας έτσι το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Συνδυάζεται ιδανικά με όλους τους τύπους δαπέδου, ακόμα και αυτούς με την υποδαπέδια θέρμανση, ενώ διπλώνεται εύκολα για να το αποθηκεύετε όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Με την ίδια διάθεση και με στόχο να προσφέρει την απόλυτη αίσθηση του μοντέρνου στο καθιστικό ή το γραφείο σας, έρχεται και το καπέλο φωτιστικού ÄLVSTARR, που μοιάζει με έργο τέχνης. Διαθέτει κυματιστό σχήμα που συνδυάζεται πολύ αρμονικά με την όψη χρωμίου και στις δύο όψεις του, δημιουργώντας μια ωραία αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο σας. Δημιουργήστε το δικό σας κρεμαστό φωτιστικό ή φωτιστικό δαπέδου, συνδυάζοντας το καπέλο με το σετ καλωδίου ή τη βάση που σας αρέσει.

Η βιτρίνα RUDSTA έχει έρθει για να τραβήξει τα βλέμματα και να κάνει τη διαφορά, όπου και να την τοποθετήσετε. Με κομψό και λιτό στιλ, σε ένα εντυπωσιακό τιρκουάζ χρώμα, η βιτρίνα αναδεικνύει τα αγαπημένα σας αντικείμενα με τη γυάλινη πρόσοψη και τον ενσωματωμένο φωτισμό που διαθέτει, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πίνακας ανακοινώσεων χρησιμοποιώντας μαγνήτες. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να διαχειριστείτε έξυπνα τα καλώδια και το χερούλι της, στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε λουκέτο για περισσότερη ασφάλεια.

Η ιαπωνική παράδοση στο υπνοδωμάτιό σας

ΙΚΕΑ διακόσμηση

Δημιουργήστε ένα αίσθημα ζεστασιάς και ανοιξιάτικης ανανέωσης στο υπνοδωμάτιό σας με τις νέες προτάσεις λευκών ειδών της ΙΚΕΑ. Ανακαλύψτε την παπλωματοθήκη και τις δύο μαξιλαροθήκες VÄGTÅG με μοτίβα εμπνευσμένα από τα ιαπωνικά κιμονό, που διαθέτουν πυκνή ύφανση και διατηρούνται σαν καινούρια, όσος χρόνος και αν περάσει. Έχουν δημιουργηθεί από φυσικά υλικά, με 100% βαμβάκι από βιώσιμες πηγές και κουμπιά κατασκευασμένα από ξύλο, ενώ η τεχνική βαφής τους μιμείται την παραδοσιακή τεχνική βαφής των κιμονό, χαρίζοντας στο ύφασμα ακόμα πιο απαλή αίσθηση. Την ίδια στιγμή, το μαξιλάρι και η παπλωματοθήκη KASKADGRAN, σε τόνους γκρι-τιρκουάζ, έρχονται για να δώσουν στα όνειρά σας την ηρεμία που χρειάζεστε για να απολαύσετε έναν ξεκούραστο ύπνο. Τα προϊόντα αυτά αποτελούν επίσης βιώσιμες προτάσεις μιας και το εσωτερικό του μαξιλαριού είναι από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, ενώ το κάλυμμα από 100% βαμβάκι από βιώσιμες πηγές.

Στα βρεφικά λευκά είδη, οι επιλογές ανανέωσης αυτό το μήνα έρχονται σε ουδέτερους τόνους και αγαπημένα μοτίβα, όπως το πουά και το μισοφέγγαρο. Η σειρά LEN/LENAST σε γκρι και λευκές αποχρώσεις, σας επιτρέπει να πειραματιστείτε, συνδυάζοντας τις παπλωματοθήκες και τις μαξιλαροθήκες με όλα τα χρώματα. Παράλληλα, η πλεκτή κουβέρτα LEN, έχει δημιουργηθεί από 100% βαμβάκι και διαθέτει ανθεκτική πλέξη που παρέχει ζεστασιά, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για να σκεπάσετε το μωρό σας.

Διακόσμηση σε κλασικό σχεδιασμό

ΙΚΕΑ νέα συλλογή

Οι προτάσεις της ΙΚΕΑ για τα είδη διακόσμησης περιλαμβάνουν πολυχρηστικά προϊόντα που υπόσχονται ευελιξία και συνδυάζουν μοναδικά το μοντέρνο στυλ με τη λειτουργικότητα. Τα κεραμικά βάζα FNITTRIG με κλασικό σχεδιασμό, έχουν μια θέση σε κάθε σπίτι, αφού μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε είτε γεμίζοντάς τα φρέσκα με λουλούδια, είτε απλά ως διακοσμητικά αντικείμενα. Είναι διαθέσιμα σε λευκό και γκρι χρώμα και ξεχωρίζουν για τη δυνατότητα τους να αντανακλούν διαφορετικά το φως, ανάλογα με την οπτική γωνία που το βλέπετε, χάρη στην ιδιαίτερη γυαλιστερή τους επιφάνεια. Το ψηλό γκρι βάζο FNITTRIG είναι ιδανικό για λουλούδια με ψηλό βλαστό, όπως οι κρίνοι, ενώ το λευκό βάζο για τουλίπες και άλλα λουλούδια με κοντό βλαστό. Παράλληλα, τα μικρά αντικείμενα έρχονται και αυτή τη σεζόν στο προσκήνιο. Το ιδιαίτερο σετ διακόσμησης RÅDFRÅGA σε σχήμα αυγού σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις, εγγυάται έναν εύκολο και ιδιαίτερο χώρο αποθήκευσης για τα μικρά σας αντικείμενα, ενώ λειτουργεί παράλληλα και ως διακοσμητικό στοιχείο στον χώρο. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύστε γρήγορα και με ευκολία κοσμήματα, κουμπιά, κέρματα ή κλειδιά.

Τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ για το Φεβρουάριο, μετατρέπουν την προσμονή για την άνοιξη σε έμπνευση! Ανακαλύψτε περισσότερα στο IKEA.gr. Είστε έτοιμοι;

TAGS