Varelas Home Design: Ο ειδικός στη δημιουργία “ονείρων”!

Varelas Home Design: Ο ειδικός στη δημιουργία “ονείρων”!

Φτιάχνετε το σπίτι των ονείρων σας ή κάνετε την πολυαναμενόμενη ανακαίνιση που θέλατε; Τότε δεν έχετε παρά να περάσετε μια βόλτα από τους... ειδικούς!

varelas home design

varelas σπίτι

Με μια πορεία 45 ετών, η εταιρεία Varelas Home Design αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στον κλάδο της, αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού σε είδη υγιεινής, πλακίδια, είδη μπάνιου και κουζίνας και άλλα δομικά υλικά, καλύπτοντας από το πιο απλό μέχρι το πιο εξεζητημένο γούστο.

βαρελάς ίλιον εκθεσιακός χώρος

varelas μπάνιο

Η συνέπεια προς τους πελάτες μας, το καταρτισμένο προσωπικό, ο επαγγελματισμός μας, η διαρκής ενημέρωση για τις διεθνείς τάσεις στο design, η προσήλωση στην ικανοποίηση κάθε ανάγκης αλλά και οι άκρως ανταγωνιστικές τιμές είναι οι πρωταρχικοί παράγοντες για την επιλογή της εταιρείας από τη μικρότερη ανακαίνιση ως τη μεγαλύτερη κατασκευή αλλά και οι βασικοί λόγοι που τοποθετούν την εταιρεία Varelas Home Design στην πρώτη γραμμή των καινοτόμων υλικών, πρωτοποριακών προϊόντων και διεθνών τάσεων στις κατασκευές και τη διακόσμηση.

είδη υγιεινής

είδη υγιεινής και πλακάκια βαρελάς

Και το σημαντικότερο; Έχει δημιουργήσει μια νέα πρόταση για την εξυπηρέτηση των πελατών: Ένα ιδιαίτερο showroom με δυνατότητα πρόσβασης 24 ώρες το 24ωρο στις πιο exclusive σειρές των προϊόντων της.

Επιπλέον, έχοντας θέσει υψηλούς στόχους για το μέλλον, η Varelas Home Design έχει ήδη στρέψει το βλέμμα της και προς το εξωτερικό, όπου δραστηριοποιείται σε ιδιωτικά έργα και μεγάλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις σε Κύπρο, Δανία, Αγγλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ντουμπάι.

Info

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 85, Ίλιον

Τηλέφωνο: 210 5059147, 210 5017205

varelas.com.gr

Facebook: varelas.com.gr

Instagram: varelasgr