Φέτος θα οργανώσω το πιο “δυνατό” πάρτι χωρίς συνωστισμό!

Φέτος θα οργανώσω το πιο “δυνατό” πάρτι χωρίς συνωστισμό!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εγώ προετοιμάζομαι πυρετωδώς για τις διακοπές μου. Σκέφτομαι πως η πανδημία και ο κορονοϊός με ταλαιπώρησαν όλο τον χρόνο, έμεινα μήνες κλεισμένη μέσα, και φυσικά ήρθε η ώρα να ξεδώσω. Έλα, όμως, που πρέπει να είμαι προσεκτική και να αποφεύγω τον συνωστισμό και τις συναθροίσεις.

Πώς θα απελευθερωθώ φέτος στην παραλία για να απολαύσω ξανά αυτά τα μοναδικά πάρτι κάτω από το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι; Μη μου πεις πάλι, όχι, γιατί δεν μου αξίζει άλλη μία απογοήτευση. Θυμάμαι πόσο ωραία περνούσαμε με την παρέα μου στο παραλιακό μπαράκι, γελώντας, χορεύοντας με τη δυνατή μουσική, βλέποντας μέχρι και την ανατολή του ήλιου όλοι μαζί!

ηχείο μουσικής sonos

Για μένα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το στερηθώ αυτό ξανά, οπότε χρειάζεται να σκεφτώ έξυπνα. Πρέπει να μεταφέρω το πάρτι στην παραλία, όπου μαζί με τους κολλητούς μου θα διασκεδάσουμε χωρίς περιορισμούς. Και να που μου ήρθε η ιδέα να γίνω εγώ ο Dj της παρέας παίζοντας μουσική, όχι όμως από το μεγάφωνο του κινητού μου, που έτσι ή αλλιώς δεν ακούγεται καλά, αλλά με ένα φορητό ηχείο με κρυστάλλινο ήχο.

Με το χέρι στην καρδιά -και με το μυαλό στην ώρα που θα βρεθώ στο νησί μου- μόνο το Sonos Roam είναι το έξυπνο gadget που χρειάζομαι για να εντυπωσιάσω. Αυτό το μαγικό ηχείο που ήδη έχω συνδεδεμένο στο WiFi στο σπίτι, αντέχει στις κακουχίες λόγω του compact σχεδιασμού και είναι αδιάβροχο - βλέπε χορούς στην άμμο - ενώ με το Trueplay™ αυτόματο συντονισμό το ηχητικό περιεχόμενο θα προσαρμοστεί στον περιβάλλοντα χώρο, χαρίζοντάς μου καθαρό και... γάργαρο ήχο!

Το βάζω, λοιπόν, στην τσάντα μου και κάνω μια πρόβα για το πιο όμορφο καλοκαιρινό πάρτι της ζωής μου. Πηγαίνω στον κήπο και αυτόματα το Sonos Roam αλλάζει σε Bluetooth και επανασυνδέεται με το κινητό μου, κάνοντας τα αυτιά μου να πλημμυρίσουν με μουσική από το ραδιόφωνο, τα podcasts, όλα τα αγαπημένα μου τραγούδια είναι εδώ για να τα χαρώ και πέρα από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μου – αρκετά έχω μείνει μέσα, δεν νομίζετε;

sonos roam ηχείο μουσικής

Αυτό το φορητό έξυπνο ηχείο είναι έτοιμο να με ακολουθήσει σε κάθε μου περιπέτεια και μάλιστα χωρίς... παράλογες απαιτήσεις, αφού μου επιτρέπει να δημιουργήσω το soundtrack της ημέρας με έως και 10 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση με οποιονδήποτε ασύρματο φορτιστή Qi ή χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο USB-C.

φορητό ηχείο μουσικής

Είμαι ήδη ενθουσιασμένη και δεν βρίσκω την ώρα να το πω στην τρελοπαρέα, ότι φέτος το καλοκαίρι όλη μέρα θα κάνουμε πάρτι, ξανά και ξανά, αφού το Roam μπαίνει και σε λειτουργία ύπνωσης και η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει έως και 10 μέρες.

Μπίρες, πάγος, καλή διάθεση, το Sonos Roam στην τσάντα και φύγαμε να κάνουμε τα πιο όμορφα μουσικά γλέντια του καλοκαιριού!