Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιατί ο ανεμιστήρας Dyson Cool AM07 Tower με δροσίζει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο;

Γιατί ο ανεμιστήρας Dyson Cool AM07 Tower με δροσίζει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο;
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 21.07.2021 10:00

Δεν μπορώ παρά να μοιραστώ μαζί σας τη μοναδική μου εμπειρία με έναν ανεμιστήρα που όχι μόνο μου χαρίζει δροσιά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού αλλά ομορφαίνει και τον χώρο μου. Με τόση ζέστη και με απανωτούς καύσωνες όλο το καλοκαίρι, πέρα από το aircondition χρειάζομαι και κάτι... ενισχυτικό της δροσιάς, με άριστη απόδοση και εξαιρετικό design.

Να σας πω την αλήθεια πάντα ήμουν διστακτική απέναντι στους ανεμιστήρες γιατί τους θεωρούσα... κακόγουστους και... θορυβώδεις, άσε που τους φοβάμαι για τα παιδιά μου που είναι μικρά!

Μέχρι που... συναντηθήκαμε με τον Dyson Cool AM07 Tower Fan ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ στο σπίτι της κολλητής μου. Χωρίς πτερύγια, εξαιρετικά αθόρυβος και δυνατός, συνδυάζει πρωτότυπο σχεδιασμό και -το σημαντικότερο- δροσιά σε χρόνο μηδέν!

Dyson Cool tower

Το γεγονός ότι δεν έχει γρίλιες και πτερύγια βοηθά σε αυτό, καθώς ο αέρας είναι σταθερός, χωρίς να αλλάζει συνέχεια κατευθύνσεις, ενώ η μοναδική του τεχνολογία Air Multiplier™ ενισχύει τον περιβάλλοντα αέρα, δίνοντας ένα αδιάκοπο ρεύμα ομαλής ροής. Με λίγα λόγια, μια υπέροχη δροσιά σε αγκαλιάζει μέρα-νύχτα!

ανεμιστήρας Dyson Cool tower

Επιπλέον, η ομαλή ταλάντωση στέλνει τον αέρα και σε άλλο δωμάτιο, οπότε μοιράζεται η δροσιά και δεν υπάρχουν... αντιδικίες στην οικογένεια. Στην ουσία ο Dyson Cool AM07 Tower Fan διαθέτει 10 ακριβείς ρυθμίσεις ροής αέρα, που ορίζονται από το κοντρόλ, το οποίο δεν το... χάνεις εύκολα! Είναι μαγνητισμένο για να αποθηκεύεται επάνω στη συσκευή!

Dyson Cool tower δαμκαλίδης

Κι όταν λείπω από το σπίτι μπορώ να τον ρυθμίσω να λειτουργεί από 15 λεπτά έως και 9 ώρες, δημιουργώντας το κατάλληλο δροσερό περιβάλλον όταν επιστρέψω. Και φυσικά, ο καθαρισμός του γίνεται... παιχνιδάκι, αφού δεν υπάρχουν περιστρεφόμενα πτερύγια ούτε και δυσπρόσιτες γρίλιες. Το σημαντικότερο, μου παρέχει τη μεγαλύτερη ασφάλεια, όταν τα παιδιά μένουν μόνα στο σπίτι ή παίζουν στο δωμάτιό τους με τους φίλους τους.

δαμκαλίδης ανεμιστήρας

Και για τους δύσπιστους, που νομίζουν πως ο λογαριασμός του ρεύματος θα εκτοξευθεί στον... Θεό, μια δοκιμή θα... σας πείσει! Το αποτέλεσμα; Το δωμάτιο αποκτά την δροσιά που θέλεις με 10% λιγότερη ισχύ από τον προηγούμενο tower ανεμιστήρα που είχες! Πώς σου φαίνεται;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Dyson, επισκεφθείτε dyson.damkalidis.gr

Share