Varelas Home Design: Για την ολική μεταμόρφωση του μπάνιου σου διάλεξε πλακάκια με ονοματεπώνυμο!

Varelas Home Design: Για την ολική μεταμόρφωση του μπάνιου σου διάλεξε πλακάκια με ονοματεπώνυμο!

Φωτεινό, εύχρηστο και κομψό! Έτσι πρέπει να είναι το μπάνιο κάθε σπιτιού, αφού είναι αυτό το δωμάτιο που χρησιμοποιείται περισσότερο, ειδικά το καλοκαίρι. Μην το αφήσεις, λοιπόν, παραμελημένο και φρόντισε να διαλέξεις τα καλύτερα υλικά για τη διακόσμησή του, από τα πλακίδια και τη μπανιέρα, μέχρι αυτές ις μικρές λεπτομέρειες που το κάνουν διαφορετικό. Μην σταθείς σε φωτογραφίες περιοδικών και παραπλανητικές μπροσούρες, αλλά εμπιστεύσου τον ειδικό που όχι μόνο θα σου προτείνει τα καλύτερα, αλλά θα σου δώσει και τις σωστές λύσεις για να πετύχεις ένα άρτιο και υπέρκομψο αποτέλεσμα, δημιουργώντας το μπάνιο των ονείρων σου.

Η Varelas Home Design, με 45 έτη εμπειρίας, αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στον κλάδο της αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού σε είδη υγιεινής, πλακίδια, είδη μπάνιου και κουζίνας και άλλα δομικά υλικά καλύπτοντας από το πιο απλό μέχρι το πιο εξεζητημένο γούστο. Οπότε μια κουβέντα με τους ειδικούς θα σε βοηθήσει να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ και στις ανάγκες σου

Μάλιστα, ο κος Νίκος Βαρελάς, ιδιοκτήτης της επιχείρησης Varelas Home Design είναι εδώ για να εξετάσει την κάθε περίπτωση χωριστά και να μας δώσει τα φώτα του ανάλογα με το σπίτι όπου βρίσκεται το μπάνιο που θέλουμε να ανακαινίσουμε:

Μπάνιο εξοχικού σε νησί– πλακάκια δαπέδου

Η περίπτωση του εξοχικού σε νησί ίσως είναι η πιο εύκολη από πλευράς διακόσμησης γιατί η ίδια η φύση δίνει τη βασική κατεύθυνση. Ο ήλιος, η θάλασσα, το γαλάζιο και το λευκό μάς προτρέπουν να εναρμονίσουμε το μπάνιο μας σ’ αυτές τις αποχρώσεις. Πλακάκια μονόχρωμα, σε μεγάλα μεγέθη ή ψηφιδωτά, με θαλασσινές αναφορές σε επαναλαμβανόμενα μοτίβα ή μεμονωμένα δίνουν σίγουρα ένα ύφος που ταιριάζει με νησί. Τα πλακάκια δαπέδου μπορούν να αποτελέσουν το βασικό χαρακτηριστικό του μπάνιου, ενώ οι απλές, λιτές γραμμές στα έπιπλα του μπάνιου και η χρήση ντουζιέρας διαμορφώνουν ένα δωμάτιο λειτουργικό και συγχρόνως κομψό που αποτελεί την φυσική συνέχεια του εξωτερικού χώρου του σπιτιού.

πλακάκια μπάνιου

Μπάνιο εξοχικού σε βουνό – πλακάκια τύπου ξύλο

Δεν είναι λίγοι οι λάτρεις του βουνού για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις, που διαθέτουν εξοχικές κατοικίες περιτριγυρισμένες από δέντρα και έντονη βλάστηση. Σε αυτή την περίπτωση πάλι η φύση αποτελεί το εφαλτήριο για τη διαμόρφωση του χώρου, όπου φυσικά υλικά, όπως το ξύλο, μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε σημείο του μπάνιου, σε πλακάκια, νιπτήρες, μπανιέρες. Ειδικά για πλακάκια τύπου ξύλο, τα σύγχρονα υλικά και η τεχνολογία έχουν πετύχει μοναδικές υφές που δεν υστερούν σε τίποτα από το πραγματικό ξύλο. Έτσι με χρωματισμούς σε γήινες αποχρώσεις μπορούν να καλύψουν πάτωμα και τοίχους, μεταμορφώνοντας το μπάνιο σε ένα καταφύγιο θαλπωρής και ευεξίας όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά και για όλο τον χρόνο.

πλακάκια μπάνιου βαρελάς

Μπάνιο εξοχικού σε παραθαλάσσια περιοχή – πλακάκια τύπου μάρμαρο

Έχετε εξοχική κατοικία σε παραθαλάσσια περιοχή όπου συνήθως δεν υπάρχει ένα έντονο αρχιτεκτονικό χαρακτηριστικό αλλά πολλά διαφορετικά στυλ που μπερδεύουν παρά δίνουν ένα βασικό αισθητικό στίγμα; Σ’ αυτή την περίπτωση, η καλύτερη λύση είναι να επιλέξετε όσο τον δυνατόν πιο λιτές γραμμές μέσα από πλακάκια σε φυσικούς τόνους, επενδύοντας παράλληλα σε μπαταρίες με ιδιαίτερο ύφος και χρώμα, ώστε να πετύχετε τη δημιουργία ενός μπάνιου που θα έχει χαρακτήρα! Η λύση στην περίπτωσή σας είναι το πλακάκι τύπου μάρμαρο, καθώς θα χαρίσει έναν αέρα πολυτέλειας στο μπάνιο σας, χωρίς να επισκιάζει τα υπόλοιπα έπιπλα.

Varelas design home

Λύσεις για κάθε χώρο

Σε όποιο περιβάλλον κι αν βρίσκεται το εξοχικό σας, σίγουρα στη Varelas Home Design έχουμε μια πρόταση που ταιριάζει ιδανικά και μπορεί να αναδείξει το μπάνιο σας. Αναζητείστε σωστά τον επαγγελματία που θα σας κατευθύνει στην υλοποίηση του ονείρου σας, που θα σας παρουσιάσει πολλές επιλογές και ιδέες, που θα σας κατανοήσει πλήρως και σίγουρα θα βρείτε από κοινού τον τέλειο συνδυασμό προϊόντων και τιμής. Δώστε την απαραίτητη προσοχή σε έναν χώρο που θα περάσετε πολλές ώρες της μέρας και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε!