Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτο! Τα ΙΚΕΑ λανσάρουν κερί με άρωμα από κεφτεδάκια!

Το είδαμε κι αυτό!

Απίστευτο! Τα ΙΚΕΑ λανσάρουν κερί με άρωμα από κεφτεδάκια!
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 19.08.2021 17:08
Από Youweekly Team

Αν τα ΙΚΕΑ έχουν ένα χαρακτηριστικό πέρα από τα έπιπλά τους, τότε αυτό είναι χωρίς αμφιβολία τα κεφτεδάκια τους, τα οποία έχουν αποτελέσει θέμα συζήτησης εδώ και πολλά χρόνια καθώς και ατραξιόν για τους πελάτες της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων.

Η ΙΚΕΑ δημιούργησε ένα κερί με άρωμα κεφτέ περιορισμένης έκδοσης ως μέρος του εορτασμού της 10ης επετείου της μάρκας του Οικογενειακού Προγράμματος των ΗΠΑ. Το κερί θα συμπεριληφθεί ως μέρος του Ikea’s Store In a Box, το οποίο λέγεται ότι περιλαμβάνει αναγνωρίσιμα αντικείμενα από τον λιανοπωλητή και «φέρνει μαζί τις αισθησιακές εμπειρίες από την επίσκεψη σε ένα κατάστημα IKEA όλα σε ένα συμπαγές κουτί».

IKEA κεφτεδάκια

Η ΙΚΕΑ θα προσφέρει επίσης ειδικές προσφορές, προϊόντα και πολλά άλλα ως μέρος του δωρεάν προγράμματος της αλυσίδας σε πιστούς καταναλωτές της. Όσοι ενδιαφέρονται να δώσουν στον χώρο τους ένα άρωμα ενός ζεστού μπολ με κεφτεδάκια καλούνται να μπουν εδώ από τις 6 έως τις 22 Αυγούστου για μια ευκαιρία να κερδίσουν το δικό τους «Store in a Box».

Ανακαλούνται τα συγκεκριμένα είδη σερβιρίσματος από τα ΙΚΕΑ

Λίγο μετά την επιβράβευσή της, η ΙΚΕΑ προχωρά σε προληπτική ανάκληση των ειδών σερβιρίσματος HEROISK & TALRIKA (πιάτο φρούτων, βαθύ πιάτο, μικρό πιάτο, μπολ και κούπες,) λόγω πιθανού κινδύνου σπασίματος κατά τη χρήση με πιθανό το ενδεχόμενο καψίματος λόγω του ζεστού περιεχομένου (φαγητού ή ποτού).

Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση: «Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια των καταναλωτών μας και για αυτό το λόγο όλα μας τα προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Όλες οι προϊοντικές προδιαγραφές είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία».

Η ΙΚΕΑ έλαβε πρόσφατα ενημέρωση ότι σε ορισμένους δειγματοληπτικούς ελέγχους που έγιναν στα συγκεκριμένα είδη σερβιρίσματος HEROISK & TALRIKA ότι κατά τη χρήση τους υπάρχει το ενδεχόμενο να σπάσουν και να προκαλέσουν κάψιμο στο χρήστη του σκεύους.

ΙΚΕΑ ανάκληση προιόντων

Η IKEA καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα συγκεκριμένα σκεύη σερβιρίσματος να σταματήσουν να τα χρησιμοποιούν και να τα επιστρέψουν στο κοντινότερο κατάστημα ΙΚΕΑ της περιοχής τους για επιστροφή χρημάτων. Σημειώνεται ότι για την επιστροφή δεν απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με λιγότερο από 25 ευρώ το τραπέζι από τα ΙΚΕΑ που θα αλλάξει όλο σου το σαλόνι

Απίστευτη προσφορά από τα ΙΚΕΑ - Διθέσιος μαύρος καναπές με λιγότερα από 200 ευρώ

TAGS
Share