Είστε λάτρεις των ζώων αλλά όχι των τριχών τους; Η σκούπα Dyson V15 Detect Absolute σάς λύνει τα χέρια!

Είστε λάτρεις των ζώων αλλά όχι των τριχών τους; Η σκούπα Dyson V15 Detect Absolute σάς λύνει τα χέρια!

Είτε προτιμάμε τις γάτες είτε τους σκύλους, τα... άσχημα νέα είναι οι τρίχες που αφήνει το αγαπημένο μας κατοικίδιο σε όλο το σπίτι! Τα καλά νέα είναι ότι πλέον υπάρχει η κατάλληλη ηλεκτρική σκούπα για τις τρίχες ζώων που μας λύνει τα χέρια. H νέα Dyson V15 Detect Absolute δεν είναι άλλη μία σκούπα στη διάθεση της νοικοκυράς αλλά ένα καινοτόμο μηχάνημα, μια brand-new γενιά ασύρματων ηλεκτρικών σκουπών που κάνει πράξη την καθαριότητα στο σπίτι και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο ή χρόνο!

σκούπα δαμκαλίδης

Τι σημαίνει αυτό; Οι 370 μηχανικοί που συνεργάστηκαν για την κατασκευή της φρόντισαν να της δώσουν προνόμια για να μας διευκολύνουν στην καθαριότητα, ειδικά εμάς που ζούμε μαζί με τα αγαπημένα μας κατοικίδια 24 ώρες το 24ωρο.

Οι τρίχες των ζώων ήταν ένα βασικό πρόβλημα για τους κατασκευαστές, που ζητούσαν μια λύση έτσι ώστε αυτές να μην παγιδεύονται στην κεφαλή της σκούπας, μια λειτουργία που αποτελεί μεγάλη πρόκληση για κάθε ηλεκτρική σκούπα. Η Dyson σχεδίασε τη νέα anti-tangle κεφαλή σε σχήμα κώνου, που περιστρέφεται συνεχώς απορροφώντας τις τρίχες στον κάδο χωρίς να παραμένουν πάνω στην κεφαλή.

dyson σκούπα

Μάλιστα, οι μηχανικοί της Dyson βρήκαν τη σωστή γωνία τοποθέτησης των bristles, ώστε να είναι σίγουροι πως οι τρίχες δεν παγιδεύονται ανεξάρτητα από το τύπο τους. Σε συνδυασμό και με τη νέα anti-tangle High Torque κεφαλή της Dyson V15 Detect Absolute, που έχει τη μορφή «χτένας» -καθώς διαθέτει 56 ίνες άνθρακα που αποτρέπουν τον εγκλωβισμό της βρωμιάς, της σκόνης αλλά και των τριχών- διευκολύνει τον χρήστη.

ηλεκτρική σκούπα δαμκαλίδης

Επιπρόσθετα, η ηλεκτρική σκούπα διαθέτει σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων, που αιχμαλωτίζει 99,99% των σωματιδίων μεγέθους έως και 0,3 microns. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του «κυκλώνα» από τη Dyson επιτρέπει στη σκούπα να διαχωρίσει την σκόνη από την βρωμιά, που βρίσκεται στις επιφάνειες και τα δάπεδα, με αποτελεσματικό τρόπο ώστε να μη ξανά επιστρέψουν πίσω στο σπίτι.

dyson ηλεκτρική σκούπα

Οπότε πλέον δεν έχουμε μόνο το σπίτι μας καθαρό, χωρίς σκόνη και βρωμιά, αλλά και τα κατοικίδιά μας χαρούμενα, αφού μπορούν να παίζουν ασταμάτητα σε πάτωμα και καναπέδες, πάνω σε χαλιά και υφάσματα χωρίς να ακούνε συνέχεια το δικό μας “μη εκεί”, αφού η κολλητή μας φίλη Dyson V15 Detect Absolute θα τα καθαρίσει μετά όλα στην εντέλεια! Χρόνος και χρήμα λοιπόν κερδισμένα και φυσικά πολύ παραπάνω παιχνίδι με τα ζωάκια μας!

Βρείτε τη νέα Dyson V15 Detect Absolute στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

FB Profile: @dysondamkalidis

IG Account: @dyson_damkalidis