Τέλος στην δυσάρεστη και ανθυγιεινή οικιακή σκόνη! Η σκούπα Dyson V15 Detect Absolute θα την εξαφανίσει

Εύκολα και γρήγορα! Η σωτήρια λύση για το μωρό σας

Τέλος στην δυσάρεστη και ανθυγιεινή οικιακή σκόνη! Η σκούπα Dyson V15 Detect Absolute θα την εξαφανίσει

“Λίγη σκόνη είναι” σκεφτόμουν πάντα βλέποντας αυτό το λευκό πέπλο πάνω σε έπιπλα και πατώματα και προσπαθούσα με πανιά και σκούπες να την καθαρίσω – έτσι νόμιζα τουλάχιστον! Όμως με το μωρό τώρα που ξεκινά να μπουσουλάει και να βάζει ό,τι βρει στο στόμα του, αναθεώρησα, αφού σίγουρα η σκόνη δεν είναι αθώα. Ψάχνοντας έμαθα ότι περιέχει γύρη, περιττώματα οικιακών ακάρεων, βακτήρια και σπόρια μούχλας που δημιουργούν αλλεργίες και ερεθίζουν το αναπνευστικό σύστημα. Πώς θα τα καθαρίσω όλα αυτά; Μάλλον χρειάζεται λίγο ψάξιμο ακόμα για να βρω τη σωστή λύση, χωρίς ημίμετρα.

Και ω του θαύματος έπεσα πάνω στον... σωτήρα μου! Τη νέα Dyson V15 Detect Absolute που είναι μια brand-new γενιά ασύρματων ηλεκτρικών σκουπών που θα με απαλλάξει από την ενοχλητική, δυσάρεστη και ανθυγιεινή σκόνη σε χρόνο dt και χωρίς να κουραστώ!

δαμκαλίδης ηλεκτρική σκούπα

370 μηχανικοί από όλον τον κόσμο εργάστηκαν για να με διευκολύνουν, δημιουργώντας μια σκούπα που είναι εξοπλισμένη με τον Dyson Hyperdymium κινητήρα, ο οποίος παράγει 240-watt αέρα για υψηλή απορροφητικότητα. Και δεν είναι μόνο αυτό...

H Dyson διαθέτει τεχνολογία laser dust που ενσωματώνεται στη μαλακή κεφαλή της, για να πετυχαίνει ολοκληρωμένο καθαρισμό στο σπίτι μου, αφού το laser είναι με ακρίβεια και στη σωστή γωνία τοποθετημένο, με στόχο να αποκαλύπτει τα σωματίδια σκόνης που που εγώ δεν μπορώ να δω με γυμνό μάτι. Ένα σημαντικό προνόμιο, αφού οι ειδικοί της Dyson σκέφτηκαν πως τα σωματίδια σκόνης φαίνονται μόνο όταν φωτιστεί το σκονισμένο σημείο από τον ήλιο, οπότε ενσωμάτωσαν το πράσινο diode laser, ικανό να δημιουργεί απόλυτη αντίθεση μεταξύ της σκόνης και της επιφάνειας, στη μαλακή και λεπτή κεφαλή της σκούπας με απόλυτη ακρίβεια. Επομένως, η κρυμμένη σκόνη που είναι αόρατη στο γυμνό μάτι, τώρα μπορεί να ανιχνευτεί και να απορροφηθεί αποτελεσματικά.

ηλεκτρική σκούπα dyson

Επιπλέον ο αισθητήρας acoustic piezo είναι ενσωματωμένος στη σκούπα και μου να έχω στο σπίτι μου έναν πραγματικά βαθύ καθαρισμό. Πώς γίνεται αυτό; Το μέγεθος και τη ποσότητα των σωματιδίων σκόνης ανιχνεύονται από την σκούπα, ενώ τα αποτελέσματα φαίνονται σε πραγματικό χρόνο στην LCD οθόνη.

Μάλιστα όταν πετύχω μεγάλη συγκέντρωση σκόνης και ο “έξυπνος” αισθητήρας το καταλάβει μεταμορφώνει την σκούπα σε turbo εργαλείο, αυξάνοντας την ισχύ της μέχρι η σκόνη να φτάσει στα κανονικά επίπεδα και να μειωθεί η απορροφητική ισχύ της. Αυτό με διευκολύνει στους διάφορους τύπους δαπέδων που έχω στο σπίτι μου, που δεν συγκεντρώνουν όλοι την ίδια ποσότητα σκόνης.

Φυσικά για το τέλος άφησαν το περίφημο σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων, που αιχμαλωτίζει 99,99% των σωματιδίων μεγέθους έως και 0,3 microns. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του «κυκλώνα» από τη Dyson επιτρέπει στη σκούπα να διαχωρίσει τη σκόνη από την βρωμιά με αποτελεσματικό τρόπο ώστε να μην επιστρέψουν ξανά πίσω στο σπίτι.

ηλεκτρική σκούπα dyson detect absolute

Με όλα αυτά είμαι πλέον σίγουρη πως το μωρό μου μπορεί να παίζει άφοβα στο πάτωμα, να εξερευνά το περιβάλλον γύρω του χωρίς να κινδυνεύει από μολύνσεις και αλλεργίες, ενώ κι εγώ είμαι πιο ήσυχη από ποτέ αφού ο υπερ-καθαριστής μου κάνει όλη την... βρώμικη δουλειά και μάλιστα πιο καλά από ποτέ!

Βρείτε τη νέα Dyson V15 Detect Absolute στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

FB Profile: @dysondamkalidis

IG Account: @dyson_damkalidis