"Σεισμός" με την ανακοίνωση της αλυσίδας των ΙΚΕΑ - Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου...

Αφορά όλους τους πελάτες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Χαμός επικρατεί σε όλα τα καταστήματα των ΙΚΕΑ με την ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσα από την διαδικτυακή τους πλατφόρμα. Όπως στα Zara που θα βρεις παντελόνια σε μοναδικές τιμές, τις εκπτώσεις έχει ξεκινήσει από την πρώτη του μήνα και η γνωστή αλυσίδα.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να ανανεώσετε κάθε χώρο του σπιτιού σας με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 60%. Η ενέργεια αυτή ισχύει σε επιλεγμένα είδη και για όσο υπάρχουν αποθέματα.

Οι εκπτώσεις ισχύουν από 1 μέχρι 15 Νοεμβρίου 2021.

Τα καταστήματα των ΙΚΕΑ στα οποία θα βρείτε τις εκπτώσεις μέχρι 15 Νοεμβρίου

  • Κατάστημα IKEA Αεροδρόμιο
  • Κατάστημα IKEA Κηφισός
  • Κατάστημα IKEA Θεσσαλονίκη
  • Κατάστημα IKEA Θεσσαλία
  • Κατάστημα IKEA Ιωάννινα
  • Κατάστημα IKEA Πειραιάς
  • Κατάστημα IKEA E-shop

Συγκινητική απόφαση από τα ΙΚΕΑ - Η κίνηση που σκόρπισε χαμόγελα

H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS και σ’ αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας στηρίζει την Ελληνική κοινωνία. Στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που είδαν την καθημερινότητά τους, την περιουσία τους και τον τόπο τους να καταστρέφεται από την πύρινη λαίλαπα.

Παράλληλα, συμπορεύεται με την πολιτεία στην προσπάθεια αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και της οικονομικής ζωής στις πυρόπληκτες περιοχές.

Η ΙΚΕΑ προχώρησε στην κατάθεση 100.000 ευρώ στον ειδικό Λογαριασμό Κρατικής Αρωγής (Τράπεζα της Ελλάδος) για την ενίσχυση προγραμμάτων και δράσεων στήριξης.

Τα ΙΚΕΑ βοηθούν τους πυρόπληκτους

Δεσμεύεται να στηρίξει την αποκατάσταση και ανασυγκρότηση του φυσικού περιβάλλοντος, μέσω της Ελληνικής Εταιρίας Περιβάλλοντος & Πολιτισμού στις πληγείσες περιοχές.

Ενισχύει ομάδες εθελοντών δασοπυρόσβεσης και δασοπροστασίας στην Εύβοια, για την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού.

Υποστηρίζει το πρόγραμμα του WWF Ελλάς για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των δασικών πυρκαγιών με έμφαση στην Εύβοια και στηρίζει μέσω αυτής της συνεργασίας με το WWF τη δράση της οργάνωσης ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση και περίθαλψη άγριων ζώων στην Εύβοια και σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές. Για τον λόγο αυτό θα προσφέρει 10% από κάθε πώληση συσκευασιών επαναφορτιζόμενων μπαταριών και φορτιστών, για τα επόμενα 3 χρόνια.

TAGS