Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Με την σκούπα Dyson V15 Detect Absolute θα καθαρίσω ξεκούραστα το σπίτι μου για τις γιορτές!

Με την σκούπα Dyson V15 Detect Absolute θα καθαρίσω ξεκούραστα το σπίτι μου για τις γιορτές!
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 08.12.2021 10:24

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που το σπίτι πρέπει να προετοιμαστεί για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, να λάμψει από καθαριότητα απ' άκρη σ' άκρη, για να δεχτεί τον εορταστικό στολισμό, με πρώτο και καλύτερο το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τι σημαίνει αυτό για μένα; Χαρά από τη μία που θα βάλω παντού στολίδια, κόπος από την άλλη και κούραση που με περιμένει γενική φασίνα σε πατώματα, χαλιά, καναπέδες, για να φύγει η σκόνη, όποια υπολείμματα τριχών από το σκυλί μου, σκόνη από παντού αλλά και κάθε βρομιά, που θα χαλάσει την όμορφη γιορτινή εικόνα.

Όταν, όμως, περιμένεις τις γιορτές τίποτα δεν σε σταματά, ειδικά όταν έχεις “σύμμαχό” σου τον πιο καλό και χρήσιμο “βοηθό”! Τη νέα Dyson V15 Detect Absolute που είναι μια brand-new γενιά ασύρματων ηλεκτρικών σκουπών, η οποία θα καθαρίσει όλο το σπίτι σε χρόνο dt, αφήνοντάς με πιο ξεκούραστη και ευδιάθετη για να ασχοληθώ στη συνέχεια με τη διακόσμηση.

dyson σκούπα

370 μηχανικοί από όλον τον κόσμο εργάστηκαν για να με διευκολύνουν, δημιουργώντας μια σκούπα που είναι εξοπλισμένη με τον Dyson Hyperdymium κινητήρα, ο οποίος παράγει 240-watt αέρα για υψηλή απορροφητικότητα. Και δεν είναι μόνο αυτό...

H Dyson διαθέτει τεχνολογία laser dust που ενσωματώνεται στη μαλακή κεφαλή της, για να πετυχαίνει ολοκληρωμένο καθαρισμό στο σπίτι μου, αφού το laser είναι με ακρίβεια και στη σωστή γωνία τοποθετημένο, με στόχο να αποκαλύπτει τα σωματίδια σκόνης που που εγώ δεν μπορώ να δω με γυμνό μάτι. Φυσικά αυτό είναι σημαντικό ατού, καθώς η σκόνη “τρυπώνει” εκεί που δεν φαντάζεσαι και εγώ δεν θέλω όταν θα βάζω τα ωραία μου διακοσμητικά, όταν θα στρώνω τα εορταστικά μου ριχτάρια κι όταν ξεκινήσω με το δέντρο να ανακαλύπτω... ακαθαρσίες και βρομιές.

καθάρισμα σπιτιού ηλεκτρική σκούπα dyson

Οι ειδικοί της Dyson σκέφτηκαν πως τα σωματίδια σκόνης φαίνονται μόνο όταν φωτιστεί το σκονισμένο σημείο από τον ήλιο, οπότε ενσωμάτωσαν το πράσινο diode laser, ικανό να δημιουργεί απόλυτη αντίθεση μεταξύ της σκόνης και της επιφάνειας, στη μαλακή και λεπτή κεφαλή της σκούπας με απόλυτη ακρίβεια. Επομένως, η κρυμμένη σκόνη, που είναι αόρατη στο γυμνό μάτι, τώρα μπορεί να ανιχνευτεί και να απορροφηθεί αποτελεσματικά.

καθάρισμα σπιτιού

Επιπλέον ο αισθητήρας acoustic piezo είναι ενσωματωμένος στη σκούπα και μου επιτρέπει να πετύχω βαθύ καθαρισμό πάνω σε καναπέδες και μαξιλάρια, εκεί δηλαδή που όλες ξέρετε πως κρύβεται η περισσότερη σκόνη και η βρομιά. Πώς γίνεται αυτό; Το μέγεθος και τη ποσότητα των σωματιδίων σκόνης ανιχνεύονται από την σκούπα, ενώ τα αποτελέσματα φαίνονται σε πραγματικό χρόνο στην LCD οθόνη.

dyson σκούπα ηλεκτρική

Δεν αγχώνομαι καθόλου, όμως, ακόμα με με την πολλή σκόνη, ειδικά με αυτή που μαζεύεται στο χαλί μπροστά από το τζάκι, αφού ο “έξυπνος” αισθητήρας το καταλαβαίνει αμέσως και μεταμορφώνει την σκούπα σε turbo εργαλείο, αυξάνοντας την ισχύ της μέχρι η σκόνη να φτάσει στα κανονικά επίπεδα και να μειωθεί η απορροφητική ισχύ της.

Φυσικά για το τέλος άφησαν το περίφημο σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων, που αιχμαλωτίζει 99,99% των σωματιδίων μεγέθους έως και 0,3 microns. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του «κυκλώνα» από τη Dyson επιτρέπει στη σκούπα να διαχωρίσει τη σκόνη από την βρομιά με αποτελεσματικό τρόπο ώστε να μην επιστρέψουν ξανά πίσω στο σπίτι.

Τόσα πλεονεκτήματα σε μία σκούπα μού επιτρέπουν να χαμογελάω μόλις τελειώσω με την καθαριότητα και να ξεκινήσω χαρούμενη τον στολισμό μου. Φυσικά μόλις τελειώσω με το έλατο, τα αγγελάκια, τους Αϊ-Βασίληδες, τα αστεράκια και τα λαμπιόνια, κάνω πάλι ένα γρήγορο πέρασμα με την Dyson V15 Detect Absolute, που μαζεύει ό,τι έχει πέσει κάτω κατά τη διάρκεια της διακόσμησης, οπότε απολαμβάνω ένα πεντακάθαρο σπίτι μαζί με την οικογένειά μου. Πολύτιμος σύμμαχός μου στις γιορτές, με βγάζει ασπροπρόσωπη και στις δύσκολες... αποστολές καθαριότητας!

Βρείτε τη νέα Dyson V15 Detect Absolute στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

FB Profile: @dysondamkalidis

IG Account: @dyson_damkalidis

Share