Party time: Με τη σκούπα Dyson V15 Detect Absolute κάνω... πάρτι μετά τα γενέθλια της κόρης μου!

Party time: Με τη σκούπα Dyson V15 Detect Absolute κάνω... πάρτι μετά τα γενέθλια της κόρης μου!

Πώς είναι να ετοιμάζεις το πάρτι της μοναχοκόρης σου για τα γενέθλιά της με... βαριά καρδιά; Μη με θεωρήσετε υπερβολική, γιατί θα σας εξηγήσω το σκεπτικό μου και θα καταλάβετε σίγουρο τον... πόνο μου! Το μονάκριβό μου κλείνει τα 8 του χρόνια και φυσικά κάθε χρόνο χαιρόμαστε όλοι που θα υποδεχτεί τους φίλους της και μαζί θα περάσουν μια υπέροχη βραδιά! Μέχρι εδώ τα καλά και... εύκολα!

Παιδιά είναι και θα παίξουν, θα τρέξουν, θα ρίξουν κάτω φαγητά, νερά, αναψυκτικά, θα κάνουν λοιπόν έναν γενικότερο... χαμό μέσα στο σπίτι. Με γεια τους με χαρά τους, αφού έτσι είναι οι γιορτές και τα πάρτι γενεθλίων, αλλά μετά η μαμά (εγώ δηλαδή) πρέπει να συμμαζέψω το... χάος και να καθαρίσω τα πάντα απ' άκρη σ' άκρη. Δεν λέω, θα μου κάνουν κάποιες δουλειές, αλλά ξέρετε, τα πάνω-πάνω.

dyson σκούπα ηλεκτρική

Πάλι καλά που έχω τον “βοηθό” μου, που δεν με προδίδει ποτέ! Η “μαγική” σκούπα Dyson V15 Detect Absolute είναι εδώ πανέτοιμη να σταθεί στο... ύψος των περιστάσεων και να καθαρίσει τους χώρους έτσι όπως πρέπει, χωρίς εγώ να κουραστώ ιδιαίτερα. Μια brand-new γενιά ασύρματων ηλεκτρικών σκουπών που θα απομακρύνει αρχικά την ενοχλητική, δυσάρεστη και ανθυγιεινή σκόνη σε χρόνο dt από όλα τα... κρυφά σημεία. Φυσικά και την άχνη από τους κουραμπιέδες, που λόγω των ημερών... περιφέρεται ανενόχλητη πάνω σε καναπέδες, πατώματα και χαλιά!

Εξοπλισμένη με τον Dyson Hyperdymium κινητήρα, ο οποίος παράγει 240-watt αέρα για υψηλή απορροφητικότητα θα τα μαζέψει όλα γρήγορα χωρίς να ταλαιπωρηθώ. Και δεν είναι μόνο αυτό... H Dyson διαθέτει τεχνολογία laser dust που ενσωματώνεται στη μαλακή κεφαλή της, για να πετυχαίνει ολοκληρωμένο καθαρισμό στο σπίτι μου, αφού το laser είναι με ακρίβεια και στη σωστή γωνία τοποθετημένο, με στόχο να αποκαλύπτει τα σωματίδια σκόνης που που εγώ δεν μπορώ να δω με γυμνό μάτι.

σκούπα ηλεκτρική δαμκαλίδης

Ένα σημαντικό προνόμιο, αφού οι ειδικοί της Dyson σκέφτηκαν πως τα σωματίδια σκόνης φαίνονται μόνο όταν φωτιστεί το σκονισμένο σημείο από τον ήλιο, οπότε ενσωμάτωσαν το πράσινο diode laser, ικανό να δημιουργεί απόλυτη αντίθεση μεταξύ της σκόνης και της επιφάνειας, στη μαλακή και λεπτή κεφαλή της σκούπας με απόλυτη ακρίβεια.

Επομένως, και η κρυμμένη σκόνη που είναι αόρατη στο γυμνό μάτι, αυτή που τα παιδάκια άφησαν στο πάτωμα με τα τρεχαλητά και τους χορούς τους τώρα μπορεί να ανιχνευτεί και να απορροφηθεί αποτελεσματικά.

Επιπλέον ο αισθητήρας acoustic piezo είναι ενσωματωμένος στη σκούπα και μου να έχω στο σπίτι μου έναν πραγματικά βαθύ καθαρισμό. Πώς γίνεται αυτό; Το μέγεθος και τη ποσότητα των σωματιδίων σκόνης ανιχνεύονται από την σκούπα, ενώ τα αποτελέσματα φαίνονται σε πραγματικό χρόνο στην LCD οθόνη.

dyson σκούπα αισθητήρας

Μάλιστα όταν πετύχω μεγάλη συγκέντρωση σκόνης και ο “έξυπνος” αισθητήρας το καταλάβει μεταμορφώνει την σκούπα σε turbo εργαλείο, αυξάνοντας την ισχύ της μέχρι η σκόνη να φτάσει στα κανονικά επίπεδα και να μειωθεί η απορροφητική ισχύ της. Αυτό με διευκολύνει στους διάφορους τύπους δαπέδων που έχω στο σπίτι μου, που δεν συγκεντρώνουν όλοι την ίδια ποσότητα σκόνης, αλλά και στα χαλιά που εκεί χρειάζομαι περισσότερη απορροφητικότητα και δύναμη για να καθαριστούν σε βάθος.

Φυσικά για το τέλος άφησαν το περίφημο σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων, που αιχμαλωτίζει 99,99% των σωματιδίων μεγέθους έως και 0,3 microns. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του «κυκλώνα» από τη Dyson επιτρέπει στη σκούπα να διαχωρίσει τη σκόνη από την βρωμιά με αποτελεσματικό τρόπο ώστε να μην επιστρέψουν ξανά πίσω στο σπίτι.

dyson detect

Έτσι φέτος τα γενέθλια θα είναι πάρτι όχι μόνο για την κόρη μου και τους καλεσμένους αλλά και για μένα, αφού δεν σκέφτομαι καν το καθάρισμα μετά! Η σκούπα Dyson V15 Detect Absolute θα κάνει όλη την βρόμικη δουλειά και θα με βγάλει ασπροπρόσωπη για άλλη μία φορά!

Βρείτε τη νέα Dyson V15 Detect Absolute στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

FB Profile: @dysondamkalidis

IG Account: @dyson_damkalidis