Girly και λαμπερό - Το φαντασμαγορικό δέντρο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Αξιοζήλευτο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Girly και λαμπερό - Το φαντασμαγορικό δέντρο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Τα Χριστούγεννα σχεδόν έχουν φτάσει και έτσι ένας ένας οι celebrities αρχίζουν να στολίζουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι τους. Σειρά πήρε λοιπόν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία στόλισε το πιο girly δέντρο σε ροζ αποχρώσεις.

Η παρουσιάστρια που πριν από λίγο καιρό μίλησε για την προσωπική της ζωή, αποφάσισε να ξεπεράσει τον εαυτό της και φέτος. Έτσι επέλεξε ως βασικό χρώμα για το δέντρο της το ροζ και το διακόσμησε με τα πιο υπέροχα και όχι και τόσο συνηθισμένα στολίδια.

Φυσικά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία του δέντρου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο The 2night Show

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τις άσχημες εξελίξεις σχετικά με το Style me up. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια - μοντέλο μίλησε για πρώτη φορά και για την αποχώρηση της από το GNTM, αλλά και για το τι συνέβη στα αλήθεια ανάμεσα στην ίδια και την Βίκυ Καγιά.

«Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ζούμε σε μία μικρή χώρα και δουλεύουμε σε έναν μικρό χώρο. Γιατί με ρωτάτε; Αφού ξέρετε ποια είναι η αλήθεια. Κλείνω ένα θέμα που δεν δημιούργησα και ποτέ δεν με αφορούσε . Επί επαγγελματικού με πλήγωσε το θέμα του GNTM επί προσωπικού δεν κρατάω κακίες μπαίνω στη θέση του άλλου γιατί μπορεί να φερθούμε με τρόπο που δεν θα έπρεπε», εξομολογήθηκε.

«Άντεχα και περισσότερο στο GNTM, είμαι επαγγελματίας, και κάνω τη δουλειά μου 100%. Είμαι ένα κορίτσι που μου δόθηκε μία ευκαιρία και την άρπαξα από τα μαλλιά».

«Όταν με ενοχλεί κάποιος, θέλω να το λέω στον ίδιο», είπε και συνέχισε, «Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία, δεν είχα ποτέ το περιθώριο γενικά» ήταν η απάντησή της, όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν αυτό συνέβη και με τη Βίκυ Καγιά.