Varelas Home Design: Πρωτοπόροι στην κατασκευή... ονείρων!

Varelas Home Design: Πρωτοπόροι στην κατασκευή... ονείρων!

Με μια πορεία 45 ετών, η εταιρία Varelas Home Design αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στον κλάδο της αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού σε είδη υγιεινής, πλακίδια, είδη μπάνιου και κουζίνας και άλλα δομικά υλικά καλύπτοντας από το πιο απλό μέχρι το πιο εξεζητημένο γούστο.

Varelas Home Design

Το όνομα που μπορείτε να εμπιστευθείτε για μια πληθώρα κατασκευών, από κατοικίες, σημαντικές ξενοδοχειακές αλυσίδες και εταιρίες διαχείρισης τεχνικών έργων μέχρι εμπορικά καταστήματα και εξειδικευμένους επαγγελματικούς χώρους εστίασης, διασκέδασης, ιατρεία και γραφεία, όλα φέρουν την σφραγίδα της Varelas Home Design. Μάλιστα, ο χώρος των ξενοδοχείων αποτελεί το κομβικό σημείο δραστηριοποίησης της εταιρείας, με εντυπωσιακά projects στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δίνοντας έμφαση στην καλύτερη ποιότητα υλικών, στα πρωτοποριακά προϊόντα από τους πιο έμπιστους, αξιόπιστους και διακεκριμένους οίκους του χώρου, το αποτέλεσμα κάθε εργασίας ανακαίνισης ή κατασκευής ξενοδοχείου είναι εντυπωσιακό.

Varelas Home Design

Spa και χώροι wellness με εξαιρετικό σχεδιασμό αποτελούν μια όαση χαλάρωσης για τους επισκέπτες των ξενοδοχείων, ενώ ο χώρος της πισίνας μεταμορφώνεται με το προηγμένο design και τα υψηλής ποιότητας υλικά σε ένα σημείο συνάντησης που ξεχωρίζει για τη διακριτική του πολυτέλεια.

Varelas Home Design

Τα loby συνδυάζουν την άρτια διακοσμητική προσέγγιση με την προηγμένη κατασκευή μέσα από καινοτόμα υλικά που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις και τα υψηλού σχεδιαστικού επιπέδου μπάνια των δωματίων τονίζουν με τον χαρακτήρα τους την αισθητική της Varelas Home Design. Άλλωστε, ο κος Νίκος Βαρελάς, ιδιοκτήτης της επιχείρησης Varelas Home Design, εξετάζει διεξοδικά την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και δίνει τα φώτα του από τη μικρότερη ανακαίνιση ως τη μεγαλύτερη κατασκευή.

Varelas Home Design

Και το σημαντικότερο; Η Varelas Home Design παρέχει άμεσες λύσεις με άριστης ποιότητας προϊόντα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, ενώ το άρτια καταρτισμένο προσωπικό στις νέες τάσεις και στο ρεύμα κάθε εποχής είναι έτοιμο να υλοποιήσει και τις πιο εξεζητημένες ιδέες. Απόδειξη όλων αυτών οι κατασκευές που έχει φέρει εις πέρας η εταιρεία, επιλέγοντας άριστα υλικά και πρωτοποριακά προϊόντα, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα!

Site: www.varelas.com.gr

Facebook: varelas.com.gr

Instagram: varelasgr