ROWENTA XFORCE FLEX: Ευελιξία στο καθάρισμα χωρίς κόπο!

ROWENTA XFORCE FLEX: Ευελιξία στο καθάρισμα χωρίς κόπο!

Οικογένεια με δύο παιδιά και σκύλο... δύσκολη υπόθεση! Και μια μαμά - πολυεργαλείο που πρέπει να τα προλάβει όλα μέσα στο 24ωρο και να είναι ξεκούραστη το απόγευμα για τα διαβάσματα και τα παιχνίδια των παιδιών! Γίνεται; Όταν κάνεις σωστό προγραμματισμό με τις δουλειές του σπιτιού και την καθαριότητα και φυσικά έχεις τον κατάλληλο “βοηθό”, που θα σου χαρίσει ευελιξία, γίνεται!

Ξεκινώντας από το σκούπισμα, που, εδώ που τα λέμε, είναι και η πιο δύσκολη περίπτωση, χρειάζομαι ένα “εργαλείο” που θα μου προσφέρει ισχυρή απόδοση σε συνδυασμό με αποτελεσματικό & γρήγορο καθάρισμα. Η Rowenta φυσικά φρόντισε γι' αυτό, λανσάροντας τη νέα σειρά επαναφορτιζόμενων σκουπών στικ XFORCE FLEX, που χάρη στην ευελιξία τους, στη δύναμη και στην αυτονομία τους απογειώνουν την εμπειρία καθαρίσματος και την πάνε σε άλλη διάσταση! Και δεν υπερβάλλω καθόλου με αυτό.

rowenta xforce flex ηλεκτρική σκούπα

Γιατί πόσες... κάμψεις να αντέξει αυτή η μέση μου, να σκύβω διαρκώς κάτω από τα χαμηλά έπιπλα για να “τσακώσω” την σκόνη στα κρυφά σημεία; Η σκούπα XFORCE FLEX έχει ενσωματωμένο εύκαμπτο σωλήνα που κάνει το κοντάρι να «τσακίζει» διευκολύνοντάς με να φτάσω έως και 4 φορές πιο μακριά κάτω από χαμηλά έπιπλα. Κι όχι μόνο αυτό, αφού εκεί στα σκοτεινά το φωτιζόμενο πέλμα έρχεται για να δώσει κυριολεκτικά φως στην αόρατη σκόνη και την βρομιά, οπότε δεν μου ξεφεύγει τίποτα.

rowenta xforce flex

Κι αυτές οι λάσπες και οι βρομιές πάνω στα χαλιά και στα πατώματα; Τι να πεις πάλι! Παιδιά είναι και παίζουν, σκυλιά είναι και μαδάνε! “Καλή μου “σκουπίτσα” γίνε τούρμπο εργαλείο και μάζεψέ τα όλα”, λέω στο όνειρό μου και ω του θαύματος, πατώντας το Boost στη Rowenta XFORCE FLEX, απολαμβάνω βαθύ καθαρισμό χωρίς κόπο. Βάζω στο “παιχνίδι” και το περίφημο Animal Kit που με μια μηχανοκίνητη βούρτσα απομακρύνει αποτελεσματικά τις τρίχες από καναπέδες και ταπετσαρίες χωρίς να πολυκουραστώ.

rowenta xforce flex

Για να μη μιλήσω τώρα για το τραπέζι με τα μπισκότα και τα ψωμιά των παιδιών, που γεμίζει διαρκώς ψίχουλα που μένουν εκεί και τα βλέπω τελευταία στιγμή. Παίρνω λοιπόν το στικ το βάζω;/τοποθετώ;/ θέτω; σε θέση Stop & Go, βγάζοντας το σκουπάκι, που τα μαζεύει σε χρόνο dt. Τόση ευκολία και εργονομία, αφού δεν έχω να σκεφτώ πού θα ακουμπήσω την υπόλοιπη σκούπα, πού θα στερεώσω το κοντάρι της. Τα αφήνω απλά να στέκονται μόνα τους! Πόση ευκολία... πια!

rowenta xforce flex

Σκουπίζω εδώ, σκουπίζω εκεί, συγγνώμη, αυτή η σκούπα δεν σβήνει ποτέ; Με αυτονομία 35 λεπτά στην μπαταρία, δεν έχω πρόβλημα, ενώ έχω φροντίσει να πάρω και εφεδρική, αφού είναι έτσι αλλιώς αποσπώμενη, για να μην έχω έγνοια και τίποτα να μην μπορεί να με περιορίσει στο σκούπισμα.

rowenta xforce flex

Συμπέρασμα; Από το πάτωμα ως το ταβάνι, η σκούπα XFORCE FLEX της Rowenta είναι πλέον το το πολύ-εργαλείο του σπιτιού... κλέβοντάς μου τον τίτλο! Χαλάλι...