Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Τεράστιο με κήπο - Συγκλονιστικό το σπίτι της Αννίτας Πάνια

Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Τεράστιο με κήπο - Συγκλονιστικό το σπίτι της Αννίτας Πάνια
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 22.01.2022 15:35
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Αννίτα Πάνια είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες παρουσιάστριες και φέτος την απολαμβάνουμε σε ένα διαφορετικό ρόλο με το «Ανοιχτά», καλώντας αρκετές διασημότητες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βάζοντας σε κάθε εκπομπή τη δική της ανατρεπτική «πινελιά».

Η ίδια βρίσκεται εδώ και 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και η μοναδικότητά της στην παρουσίαση δεν αμφισβητείται, κάτι που πάντοτε της δίνει δουλειά, όπως κι ένα υπέροχο σπίτι, που έχει διακοσμήσει με πολύ γούστο.

Η Αννίτα έχει δημιουργήσει έναν άνετο και ζεστό χώρο, χωρίς ωστόσο να περιορίζεται μονάχα στο εσωτερικό του σπιτιού της, το οποίο είναι πράγματι εντυπωσιακό. Η ίδια έχει φροντίσει και για το εξωτερικό, σε ένα μεγάλο κήπο.

Για να λέμε την αλήθεια, βέβαια, πολλές λεπτομέρειες δεν μπορεί να δει κάποιος στις φωτογραφίες που ανεβάζει, αλλά από όσα μπορούμε να κρίνουμε, το σαλόνι της είναι ικανό να σε κάνει... να χαζεύεις, ενώ αξιοζήλευτος είναι και ο κήπος, που δείχνει να αγαπά αρκετά, αφού εμφανίζεται σε αρκετά της στιγμιότυπα... δείτε το σπίτι της Αννίτας Πάνια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δύσκολες ώρες για την Αννίτα Πάνια - Έγινε ευρέως γνωστό

Το αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωϊνιάτικα - «Με την Αννίτα Πάνια χωρίσαμε»

Share