Vintage και τεράστιο το σπίτι του Δημήτρη Ουγγάρεζου στην Βούλα - Έχει μέχρι και τραπέζι ping pong

Με ιδιαίτερη διακόσμηση και ενδιαφέρουσες πινελιές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Vintage και τεράστιο το σπίτι του Δημήτρη Ουγγάρεζου στην Βούλα - Έχει μέχρι και τραπέζι ping pong

Φέτος τον απολαμβάνουμε καθημερινά στην μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ωστόσο τον ακούμε και στο ραδιόφωνο μέσα από την συχνότητα του 104,6. Ο λόγος φυσικά για την Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται τις σκέψεις του αλλά και στιγμές από την δουλειά και την ζωή του.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται πως πολύ από τον ελεύθερο του χρόνο τον περνάει στο σπίτι μαζί με τον σκύλο του και πολλές από τις φωτογραφίες του μαρτυρούν αρκετές γωνίες του σπιτιού του.

Όπως φαίνεται λοιπόν από τα στιγμιότυπα που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, το σπίτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Βούλα είναι αρκετά μεγάλο και ευρύχωρο, διαθέτει μια ιδιαίτερη διακόσμηση με vintage πινελιές ενώ μάλιστα έχει και ένα τραπέζι ping pong!

Το σπίτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Βούλα

Εντωμεταξύ, ο ίδιος πριν μερικές μέρες εξομολογήθηκε στην κάμερα του MEGΑ μια απώλεια που τον έχει στιγμάσει.

Η συγκινητική εξομολόγηση για τους γονείς του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Παρασκευής (19/11) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών του καθώς και στον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, εξήγησε πως μέσα σε δύο χρόνια άλλαξε όλη του η ζωή. Κάθε φορά που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρεται στην απώλεια των γονιών του συγκινείται, ενώ έχει δείξει πως είναι άνετος να μιλάει για τον χωρισμό του με την Ιλένια μιας και οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις.

«Το 2019 έχασα και τους δυο γονείς μου μέσα σε 6 μήνες και χώρισα. Τα τελευταία 2 χρονιά τα έχω αλλάξει όλα στη ζωή μου. Χώρισα, μετακόμισα, άλλαξα δυο δουλειές, μέσα σε δύο χρόνια άλλαξα τα πάντα. Για τους γονείς μου είναι ένα «δωμάτιο» που δεν έχω μπει ακόμη. Είναι από δειλία. Δεν έχω κοιτάξει στα ματιά αυτό που συνέβη τότε. Τώρα μου λείπουν πολύ οι γονείς μου, η μαμά μου θα χαιρόταν να με δει να δουλεύω με την Ελένη Μενεγάκη.

Δεν είναι στη φύση μου να είμαι μονός μου, μου αρέσει η συντροφικότητα. Θα ήθελα να έχω ένα παιδί και να κάνω μια οικογένεια, αλλά αν δεν βγει δεν θα πιέσω ούτε εμένα ούτε τον άλλον άνθρωπο.

Με την Ιλένια ήμασταν 5 χρονιά μαζί και τελευταία 3 συγκατοικούσαμε. Την αγαπώ πολύ, την εκτιμώ, είναι ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος. Για κάποιον λόγο δεν έγινε, δεν είναι κλισέ αυτό είναι καλό και για τους δύο. Κρατάμε επαφές με την Ιλένια, θέλαμε λίγο το χρόνο μας, από εάν σημείο και μετά αποκαταστήσαμε την σχέση μας. Στην αρχή υπήρχαν κάποιες προστριβές, νεύρα, κάποια απωθημένα, λίγο θέλεις τον χρόνο σου. Ενίοτε φιλοξενεί τον Κούπερ. Είναι ένας από τους ανθρώπους που θέλω να προσέχω και να προστατεύω πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.