Το μοντέρνο σπίτι της Φωτεινής Αθερίδου - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Οι γωνιές του σπιτιού που έχει μοιραστεί στο Instagram η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μοντέρνο σπίτι της Φωτεινής Αθερίδου - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Η Φωτεινή Αθερίδου μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς, όπου ως λάτρης των social media, μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της. Μάλιστα η ηθοποιός δεν διστάζει να μοιραστεί φωτογραφίες ακόμα και από τις πιο προσωπικές τις στιγμές.

Στις αναρτήσεις της, μας συστήνει τον γιο της, τους φίλους της και μας «καλωσορίζει» στο μοντέρνο σπίτι της, που διαμένει με τον σύντροφό της και το παιδί τους.

Το μοντέρνο σπίτι της Φωτεινής Αθερίδου

Το σπίτι της είναι διακοσμημένο με αρκετά «τολμηρά» κομμάτια, που του δίνουν μια πιο μοντέρνα χροιά. Σίγουρα αυτό το σπίτι συνάδει με την προσωπικότητα της νεαρής ηθοποιού και αν έπρεπε να του βάζουμε ένα τίτλο θα γράφαμε με σιγουριά πως είναι το μέρος, όπου το κλασσικό συναντήθηκε με τα σωστές χρωματικές αποχρώσεις.

Στιγμές ευτυχίας για την Φωτεινή Αθερίδου και τον γιο της

Η Φωτεινή Αθερίδου μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram τις ξεκαρδιστικές στιγμές που πέρασε με τον γιο της την Καθαρά Δευτέρα 7/3 πετώντας χαρταετό.

Η μέρα ξεκίνησε όμορφα και οι άνεμοι ήταν ευνοϊκοί, ωστόσο ο χαρταετός της ηθοποιού δεν κατάφερε να πετάξει και παρόλο που εκείνη το θεωρούσε αστείο, ο γιος της με πλήρη απογοήτευση έβαλε τα κλάματα. Η ίδια ανεβάζει συχνά στιγμές της με το παιδί της και προσφέρει πάντοτε έναν αέρα χαράς και γέλιου σε όποιον τους παρακολουθεί, ενώ η σχέση τους με τον σύντροφό της μας έχει συγκινήσει ιδιαίτερα αρκετές φορές, αν θυμηθούμε τις τρυφερές τους αγκαλιές.

Στο βίντεο που ανέβασε αναφέρει: «Πάντα ζήλευα αυτούς που μπορούν και σηκώνουν το χαρταετό ! ?»