Δανάη Μπάρκα: Το πιο «γήινο» σπίτι που έχετε δει - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Το διαμέρισμα που φιλοξενεί την Δανάη και τον σκύλο της, την Μπουκιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δανάη Μπάρκα: Το πιο «γήινο» σπίτι που έχετε δει - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Την Δανάη Μπάρκα την γνωρίσαμε από την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου αλλά την αγαπήσαμε λίγο παραπάνω τον τελευταίο 1,5 χρόνο που όπου μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας, με την παρουσίαση της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Το επικοινωνιακό χάρισμα και το ταλέντο της την είχαν κάνει να ξεχωρίσει από την αρχή της καριέρας της, τότε που έκανε τα πρώτα της βήματα στο θέατρο. Ωστόσο με την παρουσίαση κατάφερε να δείξει να μοιραστεί όλο το πληθωρικό της ταπεραμέντο.

Το σπίτι της Δανάης Μπάρκα

Η παρουσιάστρια του Mega τον τελευταίο χρόνο αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές στην ζωή της και πέραν του ότι άλλαξε το look της (δείτε εδώ τη νέα της εμφάνιση) μετακόμισε και σε δικό της σπίτι στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Πρόκειται για ένα άνετο διαμέρισμα, όπου η Δανάη συγκατοικεί με το σκυλάκι της, την Μπουκιά. Γωνιές του σπιτιού της, έχει μοιραστεί πολλές με τους followers της, μέσω των social media. Ενώ πλέον για πρώτη φορά, η παρουσιάστρια μας έδειξε και το υπνοδωμάτιό της.

Το πάτωμα του σπιτιού είναι παρκέ, ενώ κυριαρχούν οι γήινες και παλ αποχρώσεις, κυρίως σε τόνους καφέ και μπεζ.

Με βραδινή εκπομπή στο MEGA η Δανάη Μπάρκα;

Εδώ και δύο χρόνια η Δανάη Μπάρκα παρουσιάζει την δική της εκπομπή στο MEGA και φαίνεται πως έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, μιας και κατακτά πολύ συχνά την πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης, παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό.

Έτσι λοιπόν το MEGA φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να την αποχωρεί και μάλιστα οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται ήδη την περαιτέρω εκμετάλλευσή της.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Εγώ», έχουν αποφασίσει να ανάψουν το πράσινο φως της εκπομπής Πάμε Δανάη και για τρίτη σεζόν ενώ μάλιστα σκέφτονται να την αξιοποιήσουν και στη βραδινή ζώνη.

Οι τελικές αποφάσεις πρόκειται να παρθούν αυτήν την περίοδο.