Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

ΙΚΕΑ: "Έσκασε" σημαντική ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ - «Μέχρι 15/5 σε όλα τα καταστήματα...»

Τι συνέβη;

ΙΚΕΑ:
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 05.05.2022 10:51
Από Ίρις Βίλα

Τα ΙΚΕΑ προχώρησαν σε μια σημαντική ανακοίνωση που αφορά όλους τους πελάτες καθώς αναμένεται να τους χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Πιο συγκεκριμένα, από τις 5/5/2022 και μέχρι 15/5/2022 θα ισχύσουν οι εκπτώσεις σε επιλεγμένα είδη και όσο υπάρχουν αποθέματα.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά κυρίως τα καταστήματα στο: Αεροδρόμιο, Κηφισό, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία, Ιωάννινα, Πειραιά, The Mall Athens, IKEA E-shop. Μπορείτε επίσης εδώ να δείτε σε ποια περιοχή επεκτείνονται τα ΙΚΕΑ.

Η επίσημη ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ

Ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ

"Χαμός" με την ανακοίνωση για τα ΙΚΕΑ - "Έσκασαν" τα ευχάριστα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αρκετά ευχάριστα είναι τα νέα που "έσκασαν" για τα ΙΚΕΑ καθώς η εταιρεία σημείωση για άλλη μια φορά επιτυχία μετά από την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αναφορικά με την εμπλοκή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Σε δραστικές λύσεις προχωρεί η σουηδική πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων επίπλων της ΙΚΕΑ, ώστε να μπορέσει επιθετικά να επιλύσει το πρόβλημα της μείωσης εκπομπών ρύπων.

Εξ ου και όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ρόιτερς, η ιδιοκτήτρια εταιρεία των περισσότερων καταστημάτων ΙΚΕΑ, ο όμιλος της Ingka Group, αποφάσισε να αποκτήσει εκτεταμένες υπό κατασκευήν εγκαταστάσεις παραγωγής ηλιακής ενέργειας στην Ισπανία και στη Γερμανία, οι οποίες θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα συναφή περιουσιακά της στοιχεία. Ειδικότερα, αγόρασε εννέα φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις στις δύο χώρες, καταβάλλοντας ως αντίτιμο το ποσό των 340 εκατ. ευρώ συνολικά.

Στόχος της με την πρωτοβουλία αυτή είναι να κατορθώσει να παράγει άμεσα και σε βάθος χρόνου πολύ περισσότερη ανανεώσιμη ενέργεια από όση καταναλίσκει. Ο μεγαλύτερος όμιλος λιανικής στην κατασκευή επίπλων σε όλο τον κόσμο ανακοίνωσε χθες ότι ουσιαστικά αγόρασε εννέα έργα, τα οποία βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, από τον γερμανικό όμιλο Enerparc που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Αθροιστικά η παραγωγική τους ικανότητα θα φθάσει τα 440 μεγαβάτ.

«Η προσδοκώμενη παραγωγή των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, όταν θα ολοκληρωθεί η κατασκευή τους σε Γερμανία και Ισπανία, θεωρούμε πως θα είναι επαρκής, ούτως ώστε να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες όλων των καταστημάτων της ΙΚΕΑ σε αμφότερες τις χώρες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ingka Group για την αγορά. «Με τον τρόπο αυτό οι δραστηριότητές μας θα έχουν θετικό κλιματικό αντίκτυπο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το απόλυτο γραφείο από τα ΙΚΕΑ για όλα τα γούστα - Κοστίζει μόνο 69,99€

Έχει κάνει θραύση ο γωνιακός καναπές - κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ! Κοστίζει 429,00€ και ξεπουλάει στο λεπτό

TAGS
Share