Κυκλοφόρησε η ευχάριστη ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ - «Από το 1950...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κυκλοφόρησε η ευχάριστη ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ - «Από το 1950...»

Την ώρα που η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΙΚΕΑ επεκτείνεται, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, κυκλοφόρησε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση η οποία αφορά όλους τους πελάτες της.

Η ανακοίνωση των ΙΚΕΑ

«Από τη δεκαετία του 1950, στην IKEA επισκεπτόμαστε σπίτια σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι επισκέψεις μάς έχουν προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για το πώς ζουν οι άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια.

Εμπνευσμένοι από αυτές τις επισκέψεις, δημιουργήσαμε το βιβλίο «ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ», που εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο Phaidon σε συνεργασία με την ΙΚΕΑ, το οποίο εξερευνά πώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βρίσκουν νέους τρόπους για μια πιο χαρούμενη, πιο υγιεινή και πιο βιώσιμη καθημερινή ζωή. Μαζί, επισκεφτήκαμε σπίτια, χώρους εργασίας και κοινούς χώρους σε όλο τον κόσμο, από το Μεξικό μέχρι τη Μόσχα, το Μπαλί και τη Βηρυτό και προσπαθήσαμε να ρίξουμε φως στα μικρά πράγματα που αν εφαρμόσουμε όλοι, μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας λίγο καλύτερο.

IKEA βιβλίο

Το βιβλίο εικονογραφεί πώς μοιάζει σήμερα η ζωή στο σπίτι και χωρίζεται σε έξι περιεχόμενα: χρόνος, χώρος, φαγητό, ξεκούραση, παιχνίδι και συντροφικότητα. Μέσω αυτών των θεμάτων, μοιραζόμαστε τη βιώσιμη ζωή, τις ιδέες, την καινοτομία και την πραγματικότητα της καθημερινής ζωής – όλα για να εμπνεύσουμε και να δείξουμε ότι μαζί, ακόμη και οι μικρές ενέργειες μπορούν να συμβάλουν σε ισχυρές αλλαγές. Ελπίζουμε ότι θα εμπνεύσει και εσάς.

Με κάθε αγορά από 50€ και πάνω και με την επίδειξη της απόδειξης, μπορείτε να παραλάβετε το συλλεκτικό βιβλίο "Εμείς και ο Πλανήτης μας" από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Η ενέργεια ισχύει από 6/5 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις:

  • Η ενέργεια ισχύει για αγορές πάνω από 50€
  • Ως διάρκεια διεξαγωγής της ενέργειας ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 6/5/2022 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  • Κάθε κατάστημα διαθέτει διαφορετικό απόθεμα σε διαθέσιμα βιβλία προς διαμοίραση.
  • Οι Συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα παραλαβής μόνο ενός (1) συλλεκτικού βιβλίου με κάθε απόδειξη αγοράς πάνω από 50€.
  • Η παραλαβή του συλλεκτικού βιβλίου πραγματοποιείται από την Εξυπηρέτηση
    Πελατών και με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς.
  • Η ενέργεια δεν ισχύει για αγορές προϊόντων από το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων.
  • Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια της παρούσας ενέργειας.

Η συνεργασία των ΙΚΕΑ με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Μια πολύ σημαντική ανακοίνωση έκανε το ΙΚΕΑ μέσα από το προφίλ του στο Instagram και αφορά την Σίσσυ Χρηστίδου. Πολλές γυναίκες της ελληνικής showbiz επιλέγουν την γνωστή εταιρία επίπλων, όπως για παράδειγμα και η Βίκυ Καγιά.

Η αλυσίδα λοιπόν, ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα 11/04 στις 16:00 θα κάνουν live μαζί με την παρουσιάστρια με σκοπό να δώσουν ιδέες στο πως να κάνετε το σπίτι πιο Ανοιξιάτικο.

«Πώς θα κάνετε κάθε σας τραπέζι να θυμίζει άνοιξη; Συντονιστείτε στο ΙΚΕΑ Live Shopping Εvent τη Δευτέρα 11/04 στις 16:00, με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Interior Designer & Home Furnishing Advisor, Θοδωρή Ντούσι, και μάθετε πως θα χαρίσετε μια ανοιξιάτικη νότα στο τραπέζι σας! Δείτε όλη τη μετάδοση ζωντανά μέσα από το IKEA.gr και κάνετε live τις αγορές σας!».

TAGS