Έχει "ξετρελάνει" τους πελάτες ο γωνιακός καναπές εξωτερικού χώρου από τα ΙΚΕΑ

Προλαβαίνεις να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει

Με αφορμή την άνοδο της θερμοκρασίας καθώς το Σαββατοκύριακο αναμένεται να "χτυπήσουν" τα πρώτα 37αρια, εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια αναζήτηση στο online store των ΙΚΕΑ για να σας προτείνουμε διάφορες επιλογές για το σπίτι σας.

Μπορεί το air condition να θεωρείτε ο "κολλητός" φίλος μας την καλοκαιρινή περίοδο, ωστόσο τα βράδια οι περισσότεροι επιλέγουν να τα περνούν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους ή ακόμη και στον κήπο τους. Έτσι, επιλέξαμε έναν απόλυτο γωνιακό καναπέ ο οποίος θα σας "λύσει" τα χέρια μιας και είναι ό,τι πρέπει για τον εξωτερικό χώρο.

Μάλιστα, θα έχετε την άνεση να κάθεστε όσο θέλετε μιας και είναι ευρύχωρος αφού σε βάθος είναι 80 cm ενώ σε ύψος είναι 73 cm. (Μπορείτε επίσης να δείτε και τον καναπέ εσωτερικού χώρου όπου ξεπουλάει στο λεπτό).

Ο γωνιακός καναπές 3+2, εξωτερικού χώρου από τα ΙΚΕΑ

  • Καφέ
  • 554,00 €
  • 290.247.36

Γωνιακός καναπές από τα ΙΚΕΑ

Ο απόλυτος καναπές από τα ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ - Γωνιακός καναπές

Κυκλοφόρησε η ευχάριστη ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ - «Από το 1950...»

Την ώρα που η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΙΚΕΑ επεκτείνεται, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, κυκλοφόρησε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση η οποία αφορά όλους τους πελάτες της.

«Από τη δεκαετία του 1950, στην IKEA επισκεπτόμαστε σπίτια σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι επισκέψεις μάς έχουν προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για το πώς ζουν οι άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια.

Εμπνευσμένοι από αυτές τις επισκέψεις, δημιουργήσαμε το βιβλίο «ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ», που εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο Phaidon σε συνεργασία με την ΙΚΕΑ, το οποίο εξερευνά πώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βρίσκουν νέους τρόπους για μια πιο χαρούμενη, πιο υγιεινή και πιο βιώσιμη καθημερινή ζωή. Μαζί, επισκεφτήκαμε σπίτια, χώρους εργασίας και κοινούς χώρους σε όλο τον κόσμο, από το Μεξικό μέχρι τη Μόσχα, το Μπαλί και τη Βηρυτό και προσπαθήσαμε να ρίξουμε φως στα μικρά πράγματα που αν εφαρμόσουμε όλοι, μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας λίγο καλύτερο.

IKEA βιβλίο

Το βιβλίο εικονογραφεί πώς μοιάζει σήμερα η ζωή στο σπίτι και χωρίζεται σε έξι περιεχόμενα: χρόνος, χώρος, φαγητό, ξεκούραση, παιχνίδι και συντροφικότητα. Μέσω αυτών των θεμάτων, μοιραζόμαστε τη βιώσιμη ζωή, τις ιδέες, την καινοτομία και την πραγματικότητα της καθημερινής ζωής – όλα για να εμπνεύσουμε και να δείξουμε ότι μαζί, ακόμη και οι μικρές ενέργειες μπορούν να συμβάλουν σε ισχυρές αλλαγές. Ελπίζουμε ότι θα εμπνεύσει και εσάς.

Με κάθε αγορά από 50€ και πάνω και με την επίδειξη της απόδειξης, μπορείτε να παραλάβετε το συλλεκτικό βιβλίο "Εμείς και ο Πλανήτης μας" από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Η ενέργεια ισχύει από 6/5 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις:

  • Η ενέργεια ισχύει για αγορές πάνω από 50€
  • Ως διάρκεια διεξαγωγής της ενέργειας ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 6/5/2022 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  • Κάθε κατάστημα διαθέτει διαφορετικό απόθεμα σε διαθέσιμα βιβλία προς διαμοίραση.
  • Οι Συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα παραλαβής μόνο ενός (1) συλλεκτικού βιβλίου με κάθε απόδειξη αγοράς πάνω από 50€.
  • Η παραλαβή του συλλεκτικού βιβλίου πραγματοποιείται από την Εξυπηρέτηση
    Πελατών και με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς.
  • Η ενέργεια δεν ισχύει για αγορές προϊόντων από το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων.
  • Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια της παρούσας ενέργειας.
TAGS