Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Καλοκαίρι τι φτιάχνεις στη βεράντα; - Αυτός είναι ο τριθέσιος καναπές που ξεπουλάει από τα ΙΚΕΑ

Ιδανικό για τον κήπο σας

Καλοκαίρι τι φτιάχνεις στη βεράντα; - Αυτός είναι ο τριθέσιος καναπές που ξεπουλάει από τα ΙΚΕΑ
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 01.06.2022 14:08
Από Ίρις Βίλα

Μια γρήγορη αναζήτηση στο online store των ΙΚΕΑ, μπορεί να σας "λύσει" κυριολεκτικά τα χέρια μιας και έχει διάφορες επιλογές για το σπίτι σας. Έτσι, εμείς αποφασίσαμε να σας προτείνουμε έναν απόλυτο καναπέ ο οποίος είναι τριθέσιος και ειδικά για τον εξωτερικό χώρο.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, θα σας διευκολύνει ιδιαίτερα μιας και είναι φτιαγμένος με τέτοιο τρόπο που αντέχει και στις αντίξοες καιρικές συνθήκες μιας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανέβει για τα καλά η θερμοκρασία στην Ελλάδα.

Μάλιστα, όσοι έχουν κήπο στην οικία τους θα ήταν ο απόλυτος καναπές καθώς τώρα που έχουμε καλοκαιράκι ένας τέτοιος καναπές θα σας έκανε να περνάτε περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι σας. Δείτε επίσης το κρεβάτι που έχει αποθηκευτικό χώρο

Ο καναπές από τα ΙΚΕΑ

 • Μπεζ
 • € 554,00
 • 092.413.83

Τριθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ

Καναπές από τα ΙΚΕΑ

Κυκλοφόρησε η ευχάριστη ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ - «Από το 1950...»

Την ώρα που η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΙΚΕΑ επεκτείνεται, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, κυκλοφόρησε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση η οποία αφορά όλους τους πελάτες της.

«Από τη δεκαετία του 1950, στην IKEA επισκεπτόμαστε σπίτια σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι επισκέψεις μάς έχουν προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για το πώς ζουν οι άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια.

Εμπνευσμένοι από αυτές τις επισκέψεις, δημιουργήσαμε το βιβλίο «ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ», που εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο Phaidon σε συνεργασία με την ΙΚΕΑ, το οποίο εξερευνά πώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βρίσκουν νέους τρόπους για μια πιο χαρούμενη, πιο υγιεινή και πιο βιώσιμη καθημερινή ζωή. Μαζί, επισκεφτήκαμε σπίτια, χώρους εργασίας και κοινούς χώρους σε όλο τον κόσμο, από το Μεξικό μέχρι τη Μόσχα, το Μπαλί και τη Βηρυτό και προσπαθήσαμε να ρίξουμε φως στα μικρά πράγματα που αν εφαρμόσουμε όλοι, μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας λίγο καλύτερο.

IKEA βιβλίο

Το βιβλίο εικονογραφεί πώς μοιάζει σήμερα η ζωή στο σπίτι και χωρίζεται σε έξι περιεχόμενα: χρόνος, χώρος, φαγητό, ξεκούραση, παιχνίδι και συντροφικότητα. Μέσω αυτών των θεμάτων, μοιραζόμαστε τη βιώσιμη ζωή, τις ιδέες, την καινοτομία και την πραγματικότητα της καθημερινής ζωής – όλα για να εμπνεύσουμε και να δείξουμε ότι μαζί, ακόμη και οι μικρές ενέργειες μπορούν να συμβάλουν σε ισχυρές αλλαγές. Ελπίζουμε ότι θα εμπνεύσει και εσάς.

Με κάθε αγορά από 50€ και πάνω και με την επίδειξη της απόδειξης, μπορείτε να παραλάβετε το συλλεκτικό βιβλίο "Εμείς και ο Πλανήτης μας" από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Η ενέργεια ισχύει από 6/5 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις:

 • Η ενέργεια ισχύει για αγορές πάνω από 50€
 • Ως διάρκεια διεξαγωγής της ενέργειας ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 6/5/2022 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
 • Κάθε κατάστημα διαθέτει διαφορετικό απόθεμα σε διαθέσιμα βιβλία προς διαμοίραση.
 • Οι Συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα παραλαβής μόνο ενός (1) συλλεκτικού βιβλίου με κάθε απόδειξη αγοράς πάνω από 50€.
 • Η παραλαβή του συλλεκτικού βιβλίου πραγματοποιείται από την Εξυπηρέτηση
  Πελατών και με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς.
 • Η ενέργεια δεν ισχύει για αγορές προϊόντων από το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων.
 • Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια της παρούσας ενέργειας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξεπουλάει στο λεπτό ο τριθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ - Έχουν πάρει "φωτιά" τα ταμεία

Έχει κάνει "χαμό" το βοηθητικό τραπεζάκι από τα ΙΚΕΑ - Κοστίζει μόνο € 5,99

TAGS
Share