Εκπτώσεις στα ΙΚΕΑ έως 70% - Πανζουρλισμός στους διαδρόμους μετά από αυτή την ανακοίνωση

Τρέξτε να προλάβετε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκπτώσεις στα ΙΚΕΑ έως 70% - Πανζουρλισμός στους διαδρόμους μετά από αυτή την ανακοίνωση

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες στα ΙΚΕΑ μιας και συνεχώς ανακοινώνονται νέα προϊόντα αλλά και νέες προσφορές -δείτε εδώ μια που λήγει αύριο 15/7-. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους πελάτες.

Η νέα ανακοίνωση των ΙΚΕΑ που τρέλανε τους πελάτες

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 21 Αυγούστου 2022 μπορείτε να ανανεώσετε κάθε χώρο του σπιτιού σας με εκπτώσεις ΙΚΕΑ έως 70%. Η ενέργεια ισχύει σε επιλεγμένα είδη και όσο υπάρχουν αποθέματα.

Επεκτείνονται τα ΙΚΕA - Ανοίγει κατάστημα στην περιοχή της...

Προς ολοκλήρωση βαίνει, η διαδικασία κατεδάφισης του πρώην εργοστασίου της εταιρείας ξυλείας ΑΒΕΞ στην Πάτρα, επί της Ακτής Δυμαίων, εκεί, όπου σύμφωνα με τα σχέδια της εξ Ολλανδίας εταιρείας διαχείρισης ακινήτων, θα κατασκευαστεί ένα σύγχρονο εμπορικό πάρκο, το οποίο, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέχρι το τέλος του 2023.

Επί της ουσίας, πρόκειται για το ένα από τα πέντε εμπορικά πάρκα, η κατασκευή των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες τόσο στην Αττική, όσο και σε άλλα μέρη της Ελλάδας με τη σύμπραξη της Trades Estates AEEAΠ του ομίλου Fourlis, καθώς εντός του θα υπάρχει και ένα ΙΚΕΑ (που έχει μοναδικές τιμές) μέσου μεγέθους, το λεγόμενο IKEA πόλης.

Στα Social media της Ten Brinke όπου παρουσιάζεται κάθε μήνα η εξέλιξη των εργασιών των διάφορων projects της εταιρείας, το συγκεκριμένο φαίνεται πως προχωρά, παρά τις εν γένει καθυστερήσεις, ειδικά στην Περιφέρεια, σε κατασκευαστικά έργα.

ΙΚΕΑ κατάστημα Πάτρα

Εν τω μεταξύ, μέσα στους επόμενους μήνες, αναμένεται να ολοκληρωθούν και κάποιες πρόσθετες συζητήσεις σε σχέση με το ποιες άλλες εταιρείες λιανεμπορίου, αλλά και εστίασης, καφέ και εστιατόριο, θα στεγαστούν στο εμπορικό πάρκο, το οποίο θα σηματοδοτεί την πρεμιέρα του project IKEA πόλης στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη είναι μια έκταση επιφάνειας 21,5 στρεμμάτων, η οποία αποκτήθηκε μέσω πλειστηριασμού από την ολλανδική εταιρεία στο τέλος του 2020 αντί 3,3 εκατ. ευρώ, με τη συνολική επένδυση, πέρα από το ΙΚΕΑ πόλης το οποίο θα αγγίξει τα 3 εκατ. ευρώ, να είναι πιθανό να ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ.

Όσο για το IKEA πόλης στην Πάτρα, θα είναι στα πρότυπα του ήδη υπάρχοντος στον Πειραιά, όπου σε 2.000 τμ υπάρχουν γύρω στους 1000 κωδικούς από τα πιο δημοφιλή προϊόντα σπιτιού της σουηδικής αλυσίδας, έτοιμα προς πώληση, ενώ θα στεγάζεται εστιατόριο, υπηρεσίες συναρμολόγησης κλπ.

Πηγή: businessnews.gr

TAGS