Dyson 3 σε 1... νοικοκυρεμένα: Καθαριστής αέρα, υγραντήρας αλλά και ανεμιστήρας δαπέδου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Dyson 3 σε 1... νοικοκυρεμένα: Καθαριστής αέρα, υγραντήρας αλλά και ανεμιστήρας δαπέδου!

Αγαπημένες μου, έγινα μανούλα! Σας το είχα πει; Καθόλου δεν θυμάμαι! Ξέρετε πως είναι αυτά το λες από εδώ το λες από εκεί και στην τελική ξεχνάς που το έχεις πρωτοπεί! Τέτοιο ευχάριστο γεγονός άλλωστε... Να, βλέπετε; Για άλλο ξεκίνησα σε άλλο κατέληξα αν και συνδέονται άμεσα!

Οι γονείς - περισσότερο από τους άλλους - γνωρίζουν πολύ καλά πως τα παιδιά σε μικρές ηλικίες αντιμετωπίζουν αρκετά αναπνευστικά προβλήματα αλλά και να μην αντιμετωπίζουν πάντα πρέπει να υπάρχει η πρόληψη: ο καθαρός αέρας δηλαδή! Έψαξα, κι έψαξα και ξανά έψαξα για να βρω κάτι οικονομικό στα θέλω μου! Ποια ήταν αυτά; Και να είναι ανεμιστήρας, και να καθαρίζει τον αέρα αλλά και να χρησιμοποιείται ως υγραντήρας ώστε να μην ξηραίνεται το περιβάλλον όπου βρίσκονται τα παιδιά και βρήκα το Νο1. Ποιός είναι αυτός; Ο νέος Dyson PH3A Purifier Humidify & Cool Autoreact.

Λίγα λόγια για τη νέα άφιξη!

Πρόκειται για τον πιο πρόσφατο υγραντήρα καθαρισμού Dyson, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα σου. Πως γίνεται αυτό; Μέσα από ένα προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος, που συνδυάζει ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα για την αφαίρεση αερίων και οσμών με ένα φίλτρο HEPA για να συλλάβει το 99,97% των σωματιδίων μεγέθους 0,3 microns. Το βασικό, βέβαια, είναι ότι παγιδεύει τη σκόνη, τα αλλεργιογόνα και τον ιό H1N13 ενώ ακόμη:

  • Υγραίνει υγιεινά αφαιρώντας το 99,9% των βακτηρίων στο νερό.
  • Καθαρίζει απομακρύνοντας το 99,95% των εξαιρετικά λεπτών σωματιδίων.
  • Είναι πλήρως σφραγισμένη συσκευή, βάσει των προδιαγραφών HEPA H13.
  • Χαρίζει βαθύ καθαρισμό χωρίς κόπο.

Σημείωσε ότι οι καθαριστές αέρα Dyson αντλούν ρύπους, όπως: γύρη, σκόνη, αλλεργιογόνα και καπνό, από κάθε γωνία του δωματίου και η τεχνολογία Air Multiplier παρέχει καθαρό, υγροποιημένο αέρα σε όλο το δωμάτιο. (Το δοκίμασα για κάλυψη καθαρισμού τόσο σε δωμάτιο 41m2 αλλά και σε δωμάτιο 81m2 και είναι εγγύηση σου λέω!).

dyson υγραντήρας

Γιατί να τον επιλέξεις;

Οι μονάδες κεντρικής θέρμανσης και κλιματισμού συμβάλλουν στην ανάπτυξη ξηρού αέρα στο σπίτι, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση. Ο καθαριστής αέρα - υγραντήρας - ανεμιστήρας της Dyson διατηρεί αυτόματα το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας στον αέρα με ένα αόρατο ρεύμα εξατμισμένου νερού και χωρίς ομίχλη - για ένα πιο άνετο περιβάλλον.

Επίσης, τρεις αισθητήρες παρακολουθούν συνεχώς τον αέρα σου. Ο μοναδικός μας αλγόριθμος αναγνωρίζει τους ρύπους σε μοριακό επίπεδο - αντιδρώντας για να καθαρίσει και να υγράνει τον αέρα πριν εμφανίσει την αναφορά της ποιότητας του αέρα σε πραγματικό χρόνο.

Με δράση ενάντια στα επιβλαβή βακτήρια

Η τεχνολογία Ultraviolet Cleanse του νέου Dyson PH3A Purifier Humidify & Cool Autoreact εκθέτει κάθε σταγόνα νερού σε ένα ισχυρό UV φως λ275nm. Αυτό σκοτώνει το 99.9% των βακτηρίων στο νερό. Στη συνέχεια, το καθαρισμένο νερό εξατμίζεται με βιοστατικούς κλώνους αργύρου, οι οποίοι βοηθούν στην πρόληψη της ανάπτυξης βακτηρίων, πριν διοχετευτεί υγιεινός, υγροποιημένος αέρας σε όλο το δωμάτιο.

Εξαιρετικό; Στο προτείνω ανεπιφύλακτα αλλά για να μην... ρίξε μια ματιά εδώ (www.damkalidis.gr) αλλά και εδώ ( @dyson_damkalidis_distributor.), έχει περισσότερες πληροφορίες που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμες!