Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Είναι τεράστιο και μοιάζει πανάκριβο - Το κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ που ξεπουλάει στο λεπτό μόνο με 199,00 ευρώ

Πρέπει να γίνει δικό σου

Είναι τεράστιο και μοιάζει πανάκριβο - Το κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ που ξεπουλάει στο λεπτό μόνο με 199,00 ευρώ
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 26.08.2022 13:02
Από Ίρις Βίλα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε μια αλλαγή στο δωμάτιό σας και συγκεκριμένα στο να αγοράσετε καινούργιου κρεβάτι, τότε σας έχουμε την λύση. Μετά από ένα γρήγορα ψάξιμο στο online store των ΙΚΕΑ οι επιλογές που θα βρείτε είναι δεκάδες καθώς υπάρχουν οικονομικές αλλά και ακριβότερες επιλογές.

Αυτή την φορά επιλέξαμε να σας προτείνουμε ένα κρεβάτι το οποίο είναι προσιτό για τους περισσότερους καθώς πέρα από το κόστος, μεγάλη σημασία έχει και το πόσο μεγάλο είναι προκειμένου να κοιμάστε άνετα είτε μόνοι σας είτε με το ταίρι σας.

Συγκεκριμένα, το παρακάτω κρεβάτι είναι είναι διπλό λιτίο ενώ έχει σχεδιαστεί έτσι προκειμένου να φαίνεται μίνιμαλ. Μάλιστα, θα ολοκληρωθεί ιδανικά με τα υφάσματα και τα έπιπλα υπνοδωματίου της επιλογής σας.

Μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε με την ηλεκτρική σκούπα κάτω από τον σκελετό του κρεβατιού για να διατηρήσετε τον χώρο καθαρό και χωρίς σκόνη. Οι ρυθμιζόμενες πλευρές του κρεβατιού σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε στρώματα διαφορετικού πάχους. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά και στον καναπέ που κοστίζει μόνο 129 ευρώ.

Το κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ που ξεπουλάει στο λεπτό

 • 199,00 ευρώ
 • Λευκό

Κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ
ΙΚΕΑ - Το απόλυτο κρεβάτι

"Έως τις 2/10..." - "Έσκασε" σημαντική ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ

Σε μια σημαντική ανακοίνωση προχώρησαν τα ΙΚΕΑ καθώς ανακοίνωσαν μια σημαντική είδηση η οποία αφορά αποκλειστικά του φοιτητές και θα ισχύσει μέχρι τις 2/10.

Συγκεκριμένα, δίνουν κουπόνι σε όλους τους φοιτητές για αγορές στο IKEA e-shop από 650€ και πάνω κερδίζετε 100€ κουπόνι αγορών ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ & με αγορές 350€ έως 650€ κερδίζετε κουπόνι 50€. Μπορείτε επίσης να ρίξετε και μια ματιά στον πιο οικονομικό καναπέ που θα βρέιτε.

 • Προσθέστε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε και προχωρήστε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ακολουθώντας τα βήματα.
 • Αν η αξία των προϊόντων σας είναι από 350€ έως 649,99€ ή από 650€ και πάνω τότε μπορείτε να αποστείλετε τα δικαιολογητικά σας για να γίνει ο έλεγχος αν είστε δικαιούχος του κουπονιού των 100€ ή 50€ αντίστοιχα.
 • Τα δικαιολογητικά αποστέλλονται στο: [email protected] και είναι τα εξής:
 1. Ονοματεπώνυμο
 2. Φοιτητική ταυτότητα ή δικαιολογητικό εισαγωγής (σκαναρισμένα)
 3. Αριθμός κινητού τηλεφώνου
 4. Αριθμός παραγγελίας (αναγράφεται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας με την ολοκλήρωσή της)
 • Μετά την τιμολόγηση και αποστολή της παραγγελίας, η ομάδα του IKEA e-shop θα επεξεργαστεί τα δικαιολογητικά σας με σκοπό να εγκριθεί ή όχι η έκδοση κωδικού κουπονιού αγορών για τα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ή το kotsovolos.gr
 • Εφόσον υπάρχει έγκριση, ο κωδικός του κουπονιού θα αποστέλλεται με μήνυμα SMS εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Η ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επειδή σίγουρα θα το έχεις στο σπίτι σου, πέταξε το άμεσα - Το φυτό που φέρνει μαυρίλα στη ζωή σου

Είναι διθέσιος και γίνεται κρεβάτι - Ο σούπερ καναπές των ΙΚΕΑ που κοστίζει μόνο 89,99 ευρώ

TAGS
Share