Είναι τριθέσιος και ταιριάζει σε κάθε σαλόνι - Ο καναπές από τα ΙΚΕΑ που ξεπουλάει στο λεπτό

Ιδανικός για κάθε σπίτι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
mastrminda/ PixaBay
mastrminda/ PixaBay

Σε περίπτωση που έχει έρθει η ώρα να αποχαιρετήσετε τον καναπέ του σαλονιού σας καθώς θέλετε να κάνετε ριζική αλλαγή στο σπίτι σας είτε επειδή αποφασίσατε να μετακομίσετε τότε σας έχουμε την λύση προκειμένου να σας διευκολύνουμε.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε έναν τριθέσιο καναπέ από τα ΙΚΕΑ ο οποίος θα σας βολέψει 100% ειδικά εάν είστε "σπιτόγατα". Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, με το σχήμα του, τη μοντέρνα εμφάνιση και το ανθεκτικό σκούρο κάλυμμα, αυτός ο καναπές με τη σεζλόνγκ είναι ο ιδανικός συνδυασμός λειτουργικότητας και άνεσης.

Να τονίσουμε πως είναι διαθέσιμος και χωρίς σεζλόνγκ, αν έχετε περιορισμένο χώρο. Ωστόσο, δεν πλένεται, δεν σιδερώνεται ενώ μπορείτε να το καθαρίσετε μόνο με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί. Επιπλέον, θα το βρείτε στα 449,00 ευρώ.

Ο τριθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ που πρέπει να αποκτήσεις

Ο απόλυτος τριθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ

Αυτό είναι το έπιπλο που δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου - Κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ

Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε το δωμάτιό σας, τότε σας έχουμε την απόλυτη λύση καθώς μετά από μια γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store των ΙΚΕΑ βρήκαμε δεκάδες επιλογές για όλα τα γούστα.

Μετά από τον διθέσιο καναπέ που έχει κάνει θραύση λόγω της τιμής του αλλά και για το πόσο βολικός είναι, αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα γραφείο το οποίο όχι μόνο ταιριάζει σε όλους τους χώρους αλλά θα σας "λύσει" τα χέρια καθώς η τιμή του είναι αρκετά οικονομική.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε μικροπράγματα, όπως σημειωματάρια, μολύβια και περιοδικά, αυτά που θέλετε κοντά σας στο ράφι κάτω από την επιφάνεια του γραφείου. Για να κάνετε την αποθήκευση και την οργάνωση ακόμα πιο εύκολη, συμπληρώστε με διάφορα αξεσουάρ.

  • Λευκό
  • 19,99 ευρώ

Η προσφορά από τα ΙΚΕΑ που δεν πρέπει να σου φύγει

TAGS