Νέα σειρά στρωμάτων αφρού χωρίς ελατήρια

Ανακαλύψτε τη σειρά SERTA iSeries

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα σειρά στρωμάτων αφρού χωρίς ελατήρια

Ξυπνάς ακόμα κουρασμένος και νιώθεις κάθε πρωί ότι δεν θα βγάλεις εύκολα τη μέρα με τόσες υποχρεώσεις; Στριφογυρίζεις στο κρεβάτι σου τις νύχτες και ο ύπνος σου έχει μετατραπεί σε πραγματικό εφιάλτη; Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς και δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου φταίει; Η απάντηση είναι “το στρώμα”!

Γιατί καταλαβαίνεις πως το σώμα σου πρέπει να αναπαύεται σωστά, έτσι ώστε να μπορεί να ξεκουράζεται και να αντεπεξέρχεται τα μέγιστα στις καθημερινές του υποχρεώσεις. Μην προβληματίζεσαι άλλο και κάνε την αλλαγή, για το καλό σου. Η No.1 αμερικάνικη εταιρία στρωμάτων Serta λανσάρει τη νέα σειρά iSeries και επαναπροσδιορίζει την έννοια του άνετου και ξεκούραστου ύπνου. Τα στρώματα της σειράς iSeries Flow & Core είναι στρώματα αφρού με Gel Memory & Latex που δεν περιέχουν ελατήρια και έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Προσαρμόζονται ιδανικά στο σχήμα του σώματος
  • Απορροφούν τους κραδασμούς των κινήσεων εμποδίζοντας τη μεταφορά ενέργειας
  • Η πίεση ασκείται ομοιόμορφα έτσι ώστε να απολαμβάνουμε ένα χαλαρωτικό και ήρεμο ύπνο εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και εξαιρετική υποστήριξη
  • Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος προσφέροντας ανακούφιση από τα κυκλοφορικά προβλήματα
  • Το στρώμα αφρού είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Το ύφασμα στην επιφάνεια διαθέτει θερμορυθμιστικές ιδιότητες που βοηθάει στη διατήρηση της ιδανική θερμοκρασίας χαρίζοντας έναν απόλυτα υγιεινό και άνετο ύπνο

Η αγκαλιά του Μορφέα, λοιπόν, θα σε υποδεχτεί κάθε βράδυ, προσφέροντάς σου όχι μόνο τον πιο ξεκούραστο ύπνο αλλά και τα πιο γλυκά όνειρα που είδες ποτέ!

Τη σειρά iSeries αλλά και όλες τις σειρές στρωμάτων Serta θα τις βρεις αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα entos και στο entos.gr.